Şampiyon Dudullu Ticari...

Şampiyon Dudullu Ticari...
28.05.2018

“İş’te Turnuva”da 26 Mayıs Cumartesi günü oynanan 2. Lig final karşılaşmasında rakibi Camiş Ambalaj takımını 2-1’lik skorla mağlup eden Dudullu Ticari 2018 yılını şampiyon olarak tamamladı.

2. Lig final maçında Camiş Ambalaj ile Dudullu Ticari takımları karşı karşıya geldi. Birbirinden güçlü ekipleri geride bırakarak finale kadar gelen iki denk takımın maçı beklenildiği gibi keyifli ve zevkli geçti. Mücadelenin bir an olsun azalmadığı maçta, dakikalar 16'yı gösterirken gelişen Camiş Ambalaj takımı atağında rakip kale önünde Metin Birdal topla buluştu ve topu rakip filelere gönderdi (1-0). Bu golün ardından rakip kalede ataklarını sıklaştıran Dudullu Ticari aradığı golü bir türlü bulamadı karşılaşmada ilk yarı bu skorla tamamlandı.

Müsabakanın ikinci yarısına daha iyi başlayan taraf Dudullu Ticari takımı oldu. 35. dakikada rakip ceza sahasında yapılan harakette hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Ufuk Bulut vuruşu gole çevirerek Dudullu Ticari takımının beraberlik golünü attı (1-1). Bu golden yalnızca 2 dakika sonra bu kez savunmadan ileri çıkan Kenan Bozkurt topu ağlara göndererek Dudullu Ticari takımını 2-1 öne geçirdi. Karşılaşmada bu bölümden sonra Camiş Ambalaj takımı beraberlik adına rakip alanda daha fazla görünen taraftı. Geliştirilen ataklarda kaleci İrem Uzunalioğlu adeta kalesinde devleşirken, son dakikada Camiş Ambalaj takımının kazandığı penaltı vuruşunda da kalesini gole kapadı. Müsabakanın bitiş düdüğüyle birlikte 2-1'lik sonuçla Dudullu Ticari 2018 yılının 2. Lig şampiyonu oldu. Kazanılan şampiyonluğun ardından Dudullu Ticari takımı oyuncularının mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

2. Ligin üçüncülük karşılaşmasında ise Hukuk Müşavirliği ile Seyrantepe&Bolu takımları karşı karşıya geldi. Bol gollü mücadelede sezonun başarılı ekibi Hukuk Müşavirliği 6-3'lük sonuçla üçüncülük kupasının sahibi oldu. Sezonun iddialı ekiplerinden Seyrantepe&Bolu turnuvayı dördüncü olarak tamamladı.

En az şampiyonluk kadar önemli kupalardan Fair Play kupası, kıran kırana maçlar oynamasına karşın centilmenliğinden bir an bile ödün vermeyen ve sadece 2 sarı kart ile turnuvayı tamamlayan Paşabahçe Mağazaları A takımının oldu.

Sezonun en başarılı oyuncularının yer aldığı altın karma şu oyunculardan oluştu;

İrem Uzunalioğlu (Dudullu Ticari), Levent Bektaş (Dudullu Ticari), Mehmet Ali Albayrak (Camiş Ambalaj), Ercan Çay (Hukuk Müşavirliği), Emre Erol (Seyrantepe&Bolu), Ufuk Bulut (Dudullu Ticari) ve Volkan Çakır (Camiş Ambalaj).

Ayrı bir heyecanda gol krallığı yarışında yaşandı. Müsabaka öncesinde Camiş Ambalaj takımından Volkan Çakır 17 golle gol krallığında ilk sırada yer alırken, takipçisi Dudullu Ticari takımınından Ufuk Bulut 16 golle ikinci sırada yer almaktadaydı. Final maçında attığı tek golle Ufuk Bulut gol sayılarını eşitlerken, Volkan Çakır ile bu ünvanı 17'şer golle paylaşmış oldu.

Tüm katılımcı takımlara teşekkür ederek, gösterdikleri mücadeleden dolayı alkışlarımızı gönderiyoruz.

 

Diğer Fotoğraflar