Şampiyon Fuat Özcan

Şampiyon Fuat Özcan
09.08.2010

“Finansbank 1. Bölgeler Arası Tavla Turnuvası” İstanbul etabı 8 Ağustos 2010 Pazar günü Polat Champions Sports Bar’da otuz bir kişinin katılımıyla gerçekleşti. Birbirinden heyecanlı müsabakaların oynandığı turnuvaya katılanlar büyük keyif alırken günün sonunda tüm rakiplerini yenen “Fuat Özcan”, şampiyonluğa ulaştı.

 

Turnuva bay ve bayan katılımcıların oluşturduğu otuz bir oyuncu ile başladı. Çekişmeli geçen ilk tur maçları sonunda rakiplerini eleyen on altı oyuncu bir üst turda oynamaya hak kazandı. İkinci tur karşılaşmalarında da oyuncular arasındaki rekabet ve kazanma arzusu görülmeye değerdi.

 

Zorlu iki tur ve ardından yapılan çeyrek final mücadelelerinin ardından "Murat Sağman, Gökhan Cörüt, Fuat Özcan ve Kemal Sütçü" yarı finale kalarak iddialarını kanıtladılar.

 

Yarı Final karşılaşmalarında artık oyuncular daha dikkatli ve temkinliydi. Final'e giden yolun ilk maçında "Fuat Özcan" ile "Gökhan Cörüt" karşılaştılar. Güzel bir oyun sonunda rakibini 5-1 ile geçen Fuat Özcan finale kalan ilk oyuncu oldu. Yarı finalin ikinci mücadelesinde günün başarılı isimlerinden "Murat Sağman" zorlu rakibi "Kemal Sütçü" ile karşı karşıya geldi. Kemal Sütçü, bu mücadeleye kadar tüm rakiplerini faklı skorlarla eleyen Murat Sağman'ı son derece çekişmeli geçen maçın sonunda 5-3'lük sonuçla yenerek adını finale yazdıran diğer bir isim oldu.

 

Finale Yakışır Mücadele  

Polat Champions Sports Bar'ın muhteşem atmosferinde gerçekleşen final şöleninde önce üçüncü belirlendi. Yarı final maçlarında güzel oyunlarına rağmen finalistlere kaybederek üçüncülük için yarışan Murat Sağman ve Gökhan Cörüt'ün maçında kazanan 5-0'lık sonuç ile Murat Sağman oldu ve bronz madalyanın sahibi oldu.

 

Şampiyonun belli olacağı final maçı heyecan içinde geçti. Dört oyun süren zevkli mücadelenin ilk üç oyununda 2-2'lik eşitlik vardı. Fuat Özcan dördüncü oyunun sonunda rakibi Kemal Sütçü'yü üç puan değerindeki katmerli mars sayısıyla 5-3 yendi ve masadan günün şampiyonu olarak kalktı.

 

FinClub Tavla Etkinliğinde Polat Champions Sports Bar'ın ikramlarıyla güzel bir ziyafete dönüşen menüleri, turnuvaya erken veda eden oyunculara sunduğu bilardo, langırt, tilt ve bar games aktiviteleri etkinliğe ayrı bir renk kattı.

 

Ödüller ve Sürpriz Hediyeler Sahiplerini Buldu

Öncelikle yarı finale kadar gelip turnuvadan dördüncülükle ayrılan Gökhan Cörüt tüm izleyiciler ve rakipleri tarafından alkışlandı. Üçüncü olup bronz madalyanın sahibi olan Murat Sağman'a madalyasını Polat Champions Sports Bar İşletme Müdürü Murat Güreş takdim etti. İkinci olarak gümüş madalyaya hak kazanan Kemal Sütçü'ye madalyasını günün dördüncü ismi Gökhan Cörüt verdi.

 

Sıra şampiyonun ödüllerine ve madalyasına gelmişti. İstanbul etabını zaferle noktalayan Fuat Özcan'ın şampiyonluk plaketini ve madalyasını Murat Sağman takdim ederken, turnuvada dereceye giren tüm oyunculara günün anısı olarak şık tavlalar hediye edildi.

 

Bölgeler Arasında Şampiyon Kim Olacak?

"Finansbank 1. Bölgeler Arası Tavla Turnuvası" heyecanı Eylül ayında İstanbul'da gerçekleşecek büyük finalle devam edecek. İstanbul ve Ankara bölgelerini ilk sekizde bitiren oyuncuların davet edileceği şampiyonada on altı oyuncu şampiyonluk için mücadele edecek.

 

İstanbul bölgesini temsil edecek oyuncular.

 

1. Fuat Özcan

2. Kemal Sütçü

3. Murat Sağman

4. Gökhan Cörüt

5. Levent Uçarı

6. Ali Al

7. Vedat Cankılıç

8. Sarper Bayman

 

 

Turnuva fotoğraflarını görmek için lütfen tıklayınız...

 

Diğer Fotoğraflar