Şampiyon Timsah 16

Şampiyon Timsah 16
21.03.2011

Bu yıl dördüncüsü gerçekleşen Finansbank Bölgeler Arası Futbol Turnuvası’nda Bursa şampiyonu Timsah 16 takımı oldu.

19 Mart Cumartesi günü saatler 18.00'i gösterdiğinde yapılan santra atışıyla BSS ve Timsah 16 karşılaşması başladı. Her iki takımın da oldukça istekli ve arzulu başladıkları maçın ilk bölümlerinde karşılıklı ataklar görüldü. BSS uzun toplarla gol arayışlarına girerken, Timsah 16 orta sahayı paslaşarak geçmeyi ve ceza sahası önünde ara paslarla sonuca gitmeyi oyun planı olarak benimsediler. Onuncu dakikada ceza sahası önündeki güzel paslaşmalar meyvesini verdi ve Yaşar Çankaya'nın ayağından gelen golle Timsah 16, 1-0 öne geçti. Baskılarını sürdüren Timsah 16, on dördüncü dakikada yine Yaşar Çankaya'nın ayağından bulduğu golle skoru 2-0'a taşıdı. Ardarda pozisyonlar bulmayı başaran Timsah 16, on yedinci dakikada başarılı bir organizasyonun ardından üçüncü golüne kaptan Ali Belka ile ulaştı. İlk yarının son dakikasında yapılan faulde maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Penaltı vuruşu için topun başına Timsah 16'nın kalecisi Necmettin Yiğit geçti. O ana kadar rakip takımın ataklarında kalesinde devleşen Dursun Ali Şahin penaltı atışında da rakibine gol şansı tanımadı ve böylelikle ilk yarının skoru 3-0 olarak tescillendi.

İkinci yarı BSS'nin santra vuruşuyla başladı. Farkı kapatmak için rakip alanda baskısını kuran BSS hiç beklemediği bir anda kalesinde dördüncü golü gördü (37' - Sertaç Demiröz). Kırkıncı dakikada yapılan faulde topun başına geçen Murat Gür topu Serkan Koca'ya çıkardı. O da sert ve düzgün bir vuruşla topu kalecinin uzanamayacağı noktaya göndererek takımı BSS'nin tek golünü kaydetmiş oldu (1-4). Timsah 16, kırk üç ve kırk sekizinci dakikalarda Yaşar Çankaya, bir sonraki dakikada ise Ali Belka ile bulduğu gollerle farkı açtı. Son sözü karşılaşmanın son dakikasında Sertaç Demiröz söyledi (8-1).

Maçın hemen ardından ödül törenine geçildi. Karşılaşmayı kaybetse de fair bir mücadele ortaya koyarak alkışlanan BSS takımına gümüş madalyalarını şampiyon takımın oyuncuları takdim etti. Ve sıra geldi şampiyon takıma. Madalyalarını boyunlarına geçiren şampiyon takım Timsah 16'ya kupasını BSS kaptanı Özkan Kurtuluş sundu. Alkışlar arasında kupa oyuncuların ellerinde yükseldi.

Maçta kıyasıya mücadele eden iki ekibin oyuncuları birbirlerini kutlarken, oldukça keyifli geçen organizasyonun ardından takımlar gelecek yıl tekrar bir araya gelmek üzere sözleşerek evlerinin yolunu tuttular.

Foto galerisi için tıklayınız.

Diğer Fotoğraflar