Şampiyon Veteranlar...

Şampiyon Veteranlar...
16.10.2017

Türkiye Finans 14. Futbol Turnuvası şampiyonu, final maçında Bombardı-Man’ı 8-4’lük sonuçla yenmeyi başaran Veteranlar takımı oldu.

Üçüncülük Karşılaşmasında Kazanan ITeam
14 Ekim Cumartesi günü final şöleni programında önce sahaya üçüncülük maçı takımları çıktı. Baştan sona izleyenlerin keyif aldığı karşılaşmada izleyenler bolca gol izledi. 6-4'lük sonuçla kazanan ve üçüncülük kupasının sahibi olan taraf ITeam takımı oldu. Maçta goller MT İdman Yurdu adına Mustafa Akdil, Mustafa Niksarlıoğlu, Hasan Zafer Sarıemir ve Hüseyin Yılmaz'dan geldi. ITeam takımının gollerini ise Volkan Çin, Ferhat Saatçi (3), Rahmi Özgür Keskin ve Musa Uzun kaydetti.

Müdürler Maçı'nda Kazanan Beyazlar
Müdürler maçında dostluk ön plandaydı Türkiye'nin dört bir yanından gelen yöneticilerin maçı son derece centilmence geçti. Beyaz takım Emin Gümüş, Muhammed Arslan, Tuğrul Turgut, Emin Emre Kalender, İsa Çakar, Suat Sincar, Gürkan Tekinalp, Civan Küçük, Ogün Ataoğlu, Cengizhan Güler ve Murat Görgen'den oluşan takım ile mücadele etti. Kırmızı takım ise, Hakan Delican, Recep Coşkun, Kaya Cansevindiren, Abdülselam İnci, Yasin Savcı, Necdet Güneş, Emre Ertürk, Emre Uyar ve Erhan Baydur takımıyla sahaya çıktı. Eğlenceli maçın sonunda kazanan 5-3'lük skorla Beyaz'lar oldu.

Müsabakaların yanı sıra gelen minik misafirlerimiz ve bayan misafirlerimiz için gerçekleştirilen aktiviteler güne renk kattı. Üst düzey yöneticilerimizin de bizleri yalnız bırakmaması Bir Olduğumuzun en büyük göstergesiydi...Bayan misafirlerimiz tarafından hazırlanan kekler güne ayrı bir tat kattı.

Muhteşem Final Nefesleri Kesti...
Final maçında Bombardı-Man ile Veterenlar karşı karşıya geldi. Nefesleri kesen muhteşem final maçı beklenildiği gibi bol gollü geçti. Maçın henüz 4. dakikasında Şaban Akpınar Bombardı-Man takımını 1-0 öne geçiren golü rakip filelere gönderdi. Veteranlar bu gole 12. dakikada Selim Ünver ile cevap verdi (1-1). 21. Dakikada yine Veteranlar takımı bu kez kaptan Sezai Şevluk ile golü buldu (1-2). 24. dakikada Bombardı-Man'ın eşitlik sayısı Fatih Arslan'dan geldi (2-2). İzleyenler ilk yarının bu skorla tamamlanacağını düşünürken, ilk yarının son dakikasında Veteranlar takımından Murat Eskihellaç takımını bir kez daha öne geçirdi (2-3). Mücadelenin ikinci yarısı da ilk yarısını aratmadı. Veteranlar takımında ikinci yarıda goller 33 ve 45'de usta ayak Mehmet Faik Yavuz, 37. ve 40. dakikalarda Enes Gülaydın ve son gol başarılı bir turnuva geçiren Aytaç Dayı'dan geldi. Bombardı-Man takımında 48'de ilk golün sahibi Şaban Akpınar ve son bölümlerde Hakan Aldemir'in golleri maçta skoru belirledi. 8-4'lük galibiyetle Veteranlar takımı Türkiye Finans 14. Futbol Turnuvasınının şampiyonu oldu. 

Ödül Töreni
Ödül töreninde önce müdürler maçı takımları gün anısına kupalarını bölge müdürleri Enver Sağır ve İbrahim Bilen'den aldılar. Altın karma oyuncuları; Murat Görgen (Veteranlar), Mustafa Niksarlıoğlu (MT İdman Yurdu), Fatih Arslan (Bombardı-Man), Lokman Avcı (Bombardı-Man), Enes Gülaydın ((Veteranlar), Aytaç Dayı (Veteranlar),  Ferhat Saatçi (ITeam)'ye plaketleri İK Müdürü Pınar Akbulut tarafından taktim edildi. Gol krallığındaki muhteşem yarıştan 3 galip çıktı. Aytaç Dayı, Enes Gülaydın ve Ferhat Saatçi 9'ar golle turnuvayı gol kralı olarak tamamladı. Gol krallığı plaketi ise Teftiş Kurulu Başkanı Emre Ertürk tarafından verildi. Sıra kupa ve madalyalarının verilmesine gelmişti. Dördüncü olan MT İdman Yurdu takımının madalya ve kupası Mustafa Beziklioğlu (BS Direktörü) tarafından verildi. ITeam takımının üçüncülük kupası ve madalyalarını Mehmet Necati Özdeniz (Parekende GMY) taktim etti. Turnuvanın başarılı takımı Bombardı-Man kupa ve madalyalarını Krediler Genel Müdür Yardımcısı Özer Baran'ın elinden aldı. Ve sıra şampiyon Veteranlara geldi İK Genel Müdür Yardımcısı Züleyha Büyükyıldırım şampiyonluk kupasını kaptana taktim ederken sevinç ve patlayan konfetiler güne renk kattı.

Final günü çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

Diğer Fotoğraflar