Şampiyonlar Belli Oldu

Şampiyonlar Belli Oldu
16.04.2018

İŞ'TE Turnuva'da masa tenisi branşı 15 Nisan Pazar günü oynanan müsabakalarla sona erdi.

Önce sahneye kadınlar çıktı. Bu yıl turnuvaya ilk defa katılan Duygu Yanbolluoğlu son iki yılın şampiyonu Elif Tungatar Ekici'yi finalde 3-0 yenerek şampiyonluğa ulaştı. Üst üste üç kez final oynama başarısı gösteren Ekici ise başarılarına ikincilik kupasını da eklemiş oldu. Geçen yılın diğer finalisti Ebru Efe bu sezonu üçüncü olarak tamamladı. 2018'in dikkat çeken bir başka ismi, Sezgi Bölükbaşı dördüncü oldu.

Kadınlar karşılaşmalarının ardından erkeklerde 2. Tur maçları başladı. Son dört arasına kalmayı başaran Devrim Sezer - Cem Güleç, Erdal Kuru  - Ali Güller final biletini almak için karşı karşıya geldi. 

Rakiplerini set vermeden geçen iki deneyimli isim ve iki eski dost Cem Güleç - Ali Güller sezonun en büyüğü olmak için raketleri ellerine aldılar. Ali Güller'in iki kez öne geçtiği maçta Cem Güleç beraberliği sağlamayı başardı. Final setinte nefesler tutulurken son sözü Cem Güleç söyledi ve geçen yılın ardından ikinci kez şampiyonluk sevinci yaşadı. 

2014 ve 2016 sezonlarının şampiyonu Ali Güller 2018'de ikinci olurken, Devrim Sezer turnuvayı üçüncülükle kapattı. Erdal Kuru 48 kişi arasında dördüncü olarak önemli bir başarıya imza atmış oldu.

Turnuvada yer alan tüm katılımcılarımıza teşekkür ederiz.

Diğer Fotoğraflar