Şampiyonlar Şampiyonu “Barış Alper”

Şampiyonlar Şampiyonu “Barış Alper”
19.09.2011

“Finansbank 2. Bölgeler Arası Tavla Turnuvası” finali 18 Eylül 2011 Pazar günü Holiday Inn Hotel Şişli’de gerçekleşti. Ankara, Antalya, İstanbul ve İzmir turnuvalarında dereceye giren oyuncuların karşı karşıya geldiği büyük finalde tüm rakiplerini yenmeyi başaran “Barış Alper” şampiyon oldu.

 


Dört bölgeden en iyi on beş tavlacı şampiyonlar şampiyonu olmak için tüm ustalıklarını konuşturdular. İlk turdan finale kadar tüm karşılaşmalarda büyük heyecan yaşandı.


Final Heyecanı

Birbirinden zevkli maçlara sahne olan turnuvada "Barış Alper", İstanbul turnuvası yarı finalinde yenildiği "Kürşat Abit" ile bu kez finalde karşılaştı. İzleyenlerin büyük keyif aldığı maçta Barış Alper rakibini oynanan altı oyun sonunda biri mars, üç normal puan ile 5-2'lik sonuçla yenerek kupanın sahibi oldu ve böylelikle rakibinden rövanşı da almış oldu. İstanbul şampiyonu olarak turnuvada yer alan Kürşat Abit başarısını bölgeler arası finalde de sürdürerek gümüş madalyanın sahibi oldu.


Üçüncülük İzmir'e

İki İzmir temsilcisi arasında gerçekleşen üçüncülük maçında "İsmail Hakkı Erözen" ile "Can Burak Kanlı" bronz madalya için mücadele etti. Baştan sona heyecan içinde geçen karşılaşma İsmail Hakkı Erözen'in iki mars, bir normal oyun puanıyla 5-3 üstünlüğüyle sona erdi.


 

Ödül Töreni

Turnuva sonunda dereceye giren yarışmacılara kupa ve madalyalarını Kurumiçi İletişim'den Feryal Kalafatoğlu takdim etti. Şampiyon Barış Alper'e kupanın yanında günün anısına final maçında oynadığı tavla armağan edildi. Bu keyifli günü bizlerle paylaşan tüm katılımcı ve seyircilerimize teşekkür ediyoruz...

 

Mehmet Gevrek, Metin Gün, Selçuk Gürer, Özgür Akbaba (Ankara), Polat Aydal, Arif Haldun Özer, Serdar Yıldırım, Simge Ünalan (Antalya), Kürşat Abit, Barış Alper, Can Berk Bulguroğlu (İstanbul),  Can Burak Kanlı, Yağmur Büyükkayıkçı, İsmail Hakkı Erözen, Harun Yavuz (İzmir).

 


 


 

 

1. TUR 

CAN BURAK KANLI

5

:

3 CAN BERK BULGUROĞLU

METİN GÜN

0

:

5 SERDAR YILDIRIM

ARİF HALDUN ÖZER

0

:

5 SELÇUK GÜRER

KÜRŞAT ABİT

5

:

1 HARUN YAVUZ

POLAT AYDAL

1

:

5 ÖZGÜR AKBABA

YAĞMUR BÜYÜKKAYIKÇI

1

:

5 BARIŞ ALPER

FUAT ÖZCAN

0

:

5 İSMAİL HAKKI ERÖZEN (H)

MEHMET GEVREK

5

:

2 SİMGE ÜNALAN

ÇEYREK FİNAL

CAN BURAK KANLI

6

:

0 SERDAR YILDIRIM

SELÇUK GÜRER

3

:

5 KÜRŞAT ABİT

ÖZGÜR AKBABA

1

:

5 BARIŞ ALPER

İSMAİL HAKKI ERÖZEN 

5

:

0 MEHMET GEVREK

YARI FİNAL

CAN BURAK KANLI

3

:

5 KÜRŞAT ABİT

BARIŞ ALPER

5

:

4 İSMAİL HAKKI ERÖZEN 
         

ÜÇÜNCÜLÜK

CAN BURAK KANLI

3

:

5 İSMAİL HAKKI ERÖZEN 
         

 FİNAL

KÜRŞAT ABİT

2

:

5 BARIŞ ALPER

 

 

Diğer Fotoğraflar