Şampiyonun Adı Adana Bilbao

Şampiyonun Adı Adana Bilbao
25.02.2019

QNB Finansbank 12. Bölgeler Arası Futbol Turnuvası Adana etabı, 23-24 Şubat 2019 tarihlerinde Simeranya Halı Saha Tesisleri’nde gerçekleşti.

23 Şubat Cumartesi günü oynanan eleme turu mücadelesinde Toros Kaplanları ve Adana Bilbao takımları karşı karşıya geldi. Erken dakikalarda bulduğu 3 golle oyunun insiyatifini eline alan Adana Bilbao final için avantaj yakaladı. Toros Kaplanları farkı ikiye indirip ümitlense de ilk yarı 4-1 Adana Bilbao lehine sonuçlandı. İkinci yarıya da etkili başlayan Adana Bilbao, Hakan Kızak ve Mustafa Kanmaz'ın önderliğinde arka arkaya golleri bulunca Toros Kaplanları oyundan düştü ve fark daha da açıldı. Karşılaşmayı 14-3 kazanan Adana Bilbao finale adını yazdıran ekip oldu.

24 Şubat Pazar günü gerçekleşen final müsabakasında Adana Bilbao'nun rakibi Kırmızı Şeytanlar'dı. İki takım da tam kadro sahadaydı. Dengeli geçen ilk dakikaların ardında 15. dakikada Mustafa Kanmaz güzel bir golle Adana Bilbao'yu öne geçirdi. 26'da Can Çetin serbest vuruştan doksanı gördü ve skor 1-1'e geldi. Selim'in ikinci sarıdan ihracıyla ikinci yarıya eksik başlayan Kırmızı Şeytanlar müthiş bir mücadele ortaya koysa da  38. dakikada Mustafa Kanmaz'a bir kez daha engel olamayınca Adana Bilbao maçta tekrardan üstünlüğü sağladı. İkinci golle birlikte daha özgüvenli bir oyuna dönen Adana Bilbao 41, 46 ve 48'de arka arkaya golleri bulunca skor 5-1'e geldi. Maçın son dakikalarında Kırmızı Şeytanlar skoru 5-2 yaptı ancak bu skorla maç sona erdi ve Adana'da kupaya uzanan takım Adana Bilbao oldu.

QNB Finansbank 12. Bölgeler Arası Futbol Turnuvası Adana etabı, ödül töreni ve keyifli görüntüler eşliğinde sona erdi.

Diğer Fotoğraflar