Samsun’da Şampiyon Çotanaklar

Samsun’da Şampiyon Çotanaklar
12.02.2018

QNB Finansbank 11. Bölgeler Arası Futbol Turnuvası’nın Samsun etabı 10-11 Şubat 2018 tarihlerinde, Yağız Spor Tesislerinde 3 takımın katılımıyla gerçekleşti.

Yarı finalde Samsun United'ı geri düştüğü maçı çevirerek 5-3 mağlup eden Çotanaklar, finalde Samsun's Old Boys ile karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan son şampiyon 11 dakikada skoru 3-0 yaptı. Arka arkaya gelen gollerin ardından oyunu rölantiye alan Çotanaklar zamanla oyundan düşünce Samsun's Old Boys Ertan'ın arka arkaya güzel golleriyle farkı bire indirdi.

İlk yarı 3-2 Çotanaklar üstünlüğü ile geçilirken ikinci yarı Samsun's Old Boys vites arttırdı ve beraberliği yakaladı. Elindeki avantajı iyi kullanamayan Çotanaklar son dakikalarda kendine geldi ve önce 4. sonra 5. golü bularak rakibinin direncini kırdı. Ertan maçın son dakikasında kendisinin ve takımının 4. golünü atsa da bu gol takımını şampiyonluğa taşımaya yetmedi. Çotanaklar'da ise kaptan Selçuk Gürer attığı 2 gol ve saha içinde gösterdiği liderlik ile ön plana çıkan oyuncu oldu.  Karşılaşmayı 5-4'lük skorla kazanan Çotanaklar şampiyon olarak Süper Final'de Samsun bölgesini temsil etme hakkını kazandı.

Turnuvada bronz madalya Samsun United'a giderken, Samsun's Old Boys gümüş madalyanın sahibi oldu. Final karşılaşmasının hemen ardından kupa Çotanaklar'ın ellerinde yükseldi. 

Diğer Fotoğraflar