Sezon Finali Belgrad’da

Sezon Finali Belgrad’da
19.06.2013

İlki 4 Mayıs sabahı Yeniköy-Tarabya arasında gerçekleştirilen "Aktif Yaşam Koşuları" etkinliklerinin sonuncusu 22 Haziran 2013 Cumartesi günü saat 09.00 da Belgrad Ormanı nda koşulacak.

 

 

Garanti Teknoloji çalışanlarına aktif yaşam tarzı kazandırmak amacıyla 8 hafta önce start alan koşularımızın sezon finali Belgrad Ormanı'nda yapılacak.

İstanbul'un en doğal yerlerinden olan Tarabya, Çayırbaşı, Yıldız Parkı, Caddebostan ve Fenerbahçe sahilinde uzman antrenörümüz Hasan Çakır yönetiminde gerçekleşen etkinlikler sayesinde katılımcılarımız hem fiziksel hem de duygusal açıdan müthiş bir pozitif kazanım elde etmiş oldular. Yapılan etkinlikler aynı zamanda aynı çatı altında görev yapan ama daha önce tanışma fırsatı bulamamış çalışanlarımızın bir araya gelerek kaynaşmalarını sağladı.

Son olarak 15 Haziran günü Caddebostan'da buluşan katılımcılarımızın temposu ilk koşudan bugüne performanslarındaki müthiş gelişimi ortaya koyuyordu. Şimdi sıra geldi sezonun son koşusuna... 22 Haziran Cumartesi günü her zamanki gibi sabah saat 09.00'da ama bu kez farklı bir lokasyonda, İstanbul'un akciğeri Belgrad Ormanı'nda görüşmek üzere.

Diğer Fotoğraflar