Sivas’da Keyifli Hafta Sonu

Sivas’da Keyifli Hafta Sonu
02.07.2018

Sivas’da gerçekleşen outdoor etkinliğine 200’e yakın katılımcı iştirak etti. Gün boyu çeşitli oyunlarla eğlenen, yarışmalarda yeteneklerini ortaya koyan Garantililer bazen de kahkahalara boğuldular. Keyifli saatlerin yaşandığı, lezzetli barbekü partisiyle renklenen bu eğlenceli etkinlikte çağrı merkezi çalışanları tanışma ve kaynaşma fırsatı yakaladılar.

30 Haziran Cumartesi ve 1 Temmuz Pazar günü gerçekleştirilen Sivas Outdoor Etkinliği büyük ilgi gördü. Güç ve dayanıklılığa bağlı yarışmalarla başlayan gün, teknik ve beceri gerektiren oyunlarla devam etti. Oyunlar sırasında acıkan karınlar nefis barbekü partisiyle doyuruldu. 

Yemekler oyun havalarıyla hazmedilirken çağrı merkezi çalışanlarımız hem Tele Kutu yarışmasıyla hem de oyunlardaki başarılarıyla biririnden güzel hediyeler kazandılar. 

Keyifli sohbetler, birbirinden eğlenceli oyunlar, bol kahkaha ve bol oksijen eşliğinde geçen iki gün boyunca katılımcılar Garantili olmanın keyfine vardılar...

İç Anadolu'nun en eski ve kültür zenginliği bakımından en önemli kentlerinden biri olan Sivas'da sımsıcak bir kaynaşma ortamı güzel anılarla tamamlanmış oldu...

Tüm katılımcılarımıza ve etkinliğin gerçekleşmesinde büyük katkısı olan tüm yöneticilerimize teşekkür ederiz.

Diğer Fotoğraflar