Spor, Sohbet, Oyun ve Eğlenceyle Dolu Bir Gün

Spor, Sohbet, Oyun ve Eğlenceyle Dolu Bir Gün
24.09.2012

Tertemiz bir hava, yemyeşil zemin, Dedeman Konya’nın leziz yemekleri ve birbirinden güzel hediyelerle dolu bir gün geçirdik…

 



Sporla Başlayan Sabah
22 Eylül Cumartesi sabahı Konya'da güne bulutlu başlayan hava etkinlik saatinin yaklaşmasıyla yerini güneşe bırakırken yüzlerdeki gülümsemeyi de arttırmıştı. Konya'lı Finansbanklılar aynı sıcaklıkta eğlenceli bir gün için kendilerini hazırlıyorlardı. Sabah sporuyla uykunun ağırlığı üzerimizden atılırken biraz spor, bir tutam dans ile bedenlerimiz hareketli ve bir o kadar da eğlenceli oyunlara hazır hale geldi.

 

Sabah sporunun ardından ilk olarak problem çözme yeteneklerimizi test ettik. Bileklerinden iplerle bağlı birbirine kelepçeli iki kişiden oluşan 5 takım ilk hediyenin sahibi olmak ve "birbirimizden kurtulmayı başardık" diye haykırmak için yarıştılar. Belki kimse haykıramadı ama çözüme çok yaklaşanlar oldu. Ortaya çıkan görüntüler ise hem oynayanları hem de izleyenleri çok güldürdü.

Ardından dört takım olmazsa olmaz yarışmalardan "Halat Çekme" yarışında ipi göğüslemek için kıyasıya çekiştiler. Gün "Mumya" yarışıyla devam ederken sarf edilen efor ile midelerimize sinyal gitmeye başlamıştı bile.
 

Leziz Yemekler ve Güzel Resimler Bizleri Bekliyor
Yarışmalarla geçen bir buçuk saatin ardından acıkan karınlara barbekü "ben hazırım" deyince neşemiz bir kat daha arttı. Yeni yarışmalara yelken açmak için enerjimizi iyice depolamamız gerekiyordu. Güzel sohbetlerle renklenen yemek molası kurtlarını dökmek isteyen misafirlerimizin misket havasına eşlik etmesiyle daha da renklendi. Yemeğin sonunda sahneye çıkan minik misafirlerimiz oluşan pozitif havanında etkisini boyalara döktüler. Küçük ellerden FinClublılar için yaratılan büyük resimler ayakta alkışlandı.
 



Şimdi Oyun ZamanıMoladaki sessizlik çuvalların hışırtısıyla dağıldı. En sevilen yarışmalardan biri olan çuval yarışı için herkes hazırdı. Zıpladık zıpladık, düştük ama çoook güldük. Bardakları hızlıca doldurup topları bir sonraki hedefine taşıma arzumuz yerini ilginç deneyimlerimizi paylaştığımız "sen hiç" yarışmasına bıraktı.  Yemek yapmaktan, gezmeye, bisiklete, helikoptere binmekten yamaç paraşütüne kadar paylaşılan deneyimler FinClub üyelerinin hayata olan tutkusunu gözler önüne seriyordu.

 

Yarışmalar pipet oyunu, kaygan ve sulu zeminde yapılan muz yarışı ve yumurta taşımayla devam etti. Outdoor etkinliğiyle bir araya gelme fırsatı yakalayan Finansbanklılar günün sonunda biraz yorgun ama çok mutlu bir şekilde kameralara hatıra pozu verdiler. 

 


 

 

 
 
 
 
 
 

 

Diğer Fotoğraflar