Süper Final Bileti Akdeniz Bölge’nin

Süper Final Bileti Akdeniz Bölge’nin
19.02.2018

Antalya’da çekişmeli bir mücadeleye sahne olan final karşılaşmasında, Akdeniz Bölge ikinci yarıda bulduğu gollerle kupaya uzanarak Süper Final biletinin sahibi oldu.

11. Bölgeler Arası Futbol Turnuvası Anyalya etabı 4 takımın katılımıyla 17-18 Şubat tarihlerinde Park Antalya Spor Tesislerinde gerçekleşti.
 
17 Şubat'ta oynanan turnuvanın ilk müsabakasında QNB Akdeniz, Maksat Muhabbet karşısında iki farklı geri düşmesine rağmen maçın sonlarında bulduğu iki gol ile eşitliği yakaladı ve müsabaka penaltılara gitti. Penaltılarda daha az hata yapan QNB Akdeniz karşılaşmada adını finale yazdırdı. Akdeniz Bölge ise QNB Antalya Karması karşısında 5-1'lik bir skor alarak kupanın diğer kulpunu yakaladı.
 
18 Şubat maçlarında Maksat Muhabbet bronz madalyanın sahibi olurken final mücadelesinde ilk yarı kıran kırana geçti. QNB Akdeniz performansıyla ilk devrede alkış topladı. İkinci yarıda Akdeniz Bölge üst üste goller bularak karşılaşma sonunda 4-2'lik sonuçla  Antalya etabının şampiyonu oldu. Final müsabakasının öne çıkan isimleri ise Akdeniz Bölge'nin 2 golüne imzasını atan Orhan Okan Keleş ve maçtaki başarılı performansıyla dikkat çeken QNB Akdeniz Mehmet Alp oldu.

Diğer Fotoğraflar