Süper Kupa İstanbul’un

Süper Kupa İstanbul’un
07.05.2018
QNB Finansbank 11. Bölgeler Arası Futbol Turnuvası Süper Final’inde kupa İstanbul ekibinin ellerinde yükseldi. Ahmet Dizman’s Fans finalde Antalya ekibi Akdeniz Bölge ile karşılaştı. Maçtan 3-1’lik skorla galip ayrılan İstanbul şampiyonu, geçen yılki başarısını tekrarlayarak Süper Final’in de en büyüğü oldu.
 
Yağmur da Heyecan da Dinmedi
Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Erzurum, İstanbul, İzmir, Kayseri ve Samsun şampiyonlarının katıldığı Süper Final organizasyonu 5-6 Mayıs tarihlerinde Ataşehir Biral Spor Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Bölge turnuvalarının şampiyonları bu kez Süper Kupa’yı kaldırmak için mücadele etti. Pazar günü yoğun yağış altında oynanan zorlu karşılaşmalar sonunda Antalya ve İstanbul takımları  adlarını finale yazdırmayı başardılar. Saha içerisine kurulan futbol dartla yetenekli oyuncular hünerlerini sergiledi.
 
Nefes Kesen Final
Finalden önce Erzurum ve Ankara takımları üçüncülük maçında karşılaştı. Geriye düşmesine rağmen çabuk toparlanan Erzurum takımı rakibine 5-1’lik üstünlük sağlayarak evine bronz madalya ile döndü. Bol gollü bu maçın hemen ardından kalpler 11. final için çarptı...
A Klasman Hakemimiz Onur Karabaş'ın düdüğüyle başlayan final maçında ilk gol sesi 3. dakikada Osman Baran’la (İstanbul) geldi. Sedat Çalışkan 12. dakikada maça dengeyi getirdi. Bir dakika sonra İstanbul takımı Cem Pehlivan’la skor üstünlüğünü tekrar ele geçirdi ve devreye bu skorla girildi. İkinci yarıda Antalya beraberlik için yüklenirken dakikalar 24’ü gösterdiğinde, İstanbul’u rahatlatan golü oyuna sonradan dahil olan Fatih Keklik attı. Maç 3-1 sona ererken yoğun yağmur altında müthiş efor sarf eden iki takım oyuncuları ayakta alkışlandı...
 
Kupa Ahmet Dursun ve Evren Turan’dan
Türk futbolunun ve milli takımın iki efsane ismi Ahmet Dursun ve Evren Turan bizlerleydi. Bilgehan Demir’le birlikte maçları yorumlayan iki deneyimli isim ödül töreninde başarılı sporculara hediyelerini verdi.
 
Hediyeler Sahiplerini Buldu
Piyango çekilişinin büyük ödülü, 40” Led TV’yi Erzurum ekibinden “Erdoğan Duruk” kazandı. Bil Kazan yarışmasında şampiyonu doğru tahmin “Mahsun Türk” iPad Mini’nin sahibi oldu.
 
Altın Karma
Süper Final'de öne çıkan oyuncular Altın Karma'da bir araya geldiler. İşte o isimler; Hakan Çakacı, Metehan Çevik, Ahmet Karakaş, Levent Kayatürk, Osman Baran, Fatih Keklik, Sorhun Karakurt
Finalde Maçın Adamı: Osman Baran
 
Ödül Töreni Keyifli Geçti
Yağmura rağmen ödül törenine ilgi büyüktü. Futbol şölenimiz başarılı sporcuların hediyelerini almasıyla ve kupanın İstanbul ekibinin ellerinde yükselmesiyle birlikte sona erdi. 
 

Diğer Fotoğraflar