Tavlada Ege Şampiyonu “Can Burak Kanlı”

Tavlada Ege Şampiyonu “Can Burak Kanlı”
18.07.2011

Finansbank 2. Bölgeler Arası Tavla Turnuvası İzmir ayağı şampiyonu final maçını 5-1 Kazanan Can Burak Kanlı oldu.

17 Temmuz günü Ege'nin incisi İzmir'de Best Western Hotel'de yapılan turnuva heyecanı kura çekimiyle start aldı. FinClub üyesi yarışmacıların buluştuğu turnuvada ikramlar, sohbetler, çekişmeli maçlar ve eğlence gün boyu sürdü. Turnuva sonunda finalde Yağmur Büyükkayıkçı'yı 5-1'lik skorla yenen Can Burak Kanlı şampiyon oldu. Yağmur Büyükkayıkçı gümüş madalyanın sahibi olurken, üçüncülük maçında Harun Yavuz'u yenen İsmail Erözen bronz madalyanın sahibi oldu.

Oyuncular şampiyonluğa uzanmak için ellerinden geleni yaptılar ve ilk turdan itibaren heyecan dolu maçlar oynanmaya başlandı. Oynanan müsabakalar sonunda yarı finale adını yazdıran isimler Harun Yavuz, Yağmur Büyükkayıkçı, Can Burak Kanlı ve İsmail Erözen oldu.

Günün ilk yarı final maçında rakibi Harun Yavuz'u 5-0'lık skorla geçen Yağmur Büyükkayıkçı finale kalmaya hak kazanan ilk isim oldu. Yağmur aynı zamanda tavla turnuvalarında finale kalan ilk kadın tavla sever oldu. Birinci finalistten sonra gözler ikinci finalist için diğer yarı final maçına çevrildi. Müsabaka sonunda Can Burak Kanlı, İsmail Erözen'i 5-0'lık skorla geçerek finale adını yazdıran ikinci isim oldu.

Final

Merakla beklenen final maçında Yağmur Büyükkayıkçı ile Can Burak Kanlı karşı karşıya geldi. Tavlanın ustalarının karşılaştığı final müsabakası iki tarafında dikkatli oyunlarına sahne oldu. Toplam altı oyunun oynandığı maçta Can Burak Kanlı rakibi Yağmur Büyükkayıkçı'yı beş normal oyunla 5-1 yenerek İzmir Tavla Turnuvası Şampiyonu oldu.

 

Final'e kadar başarılı bir oyun sergileyen Yağmur Büyükkayıkçı günün sonunda gümüş madalyanın sahibi oldu.

Günün bir başka madalya mücadelesinde ise üçüncülüğü Harun Yavuz'u üç normal oyun ve bir katmerli mars puanıyla 6-1 yenen İsmail Erözen elde etti ve bronz madalya almaya hak kazandı.

Ödül Töreni

Oynadığı oyunla takdir toplayan fakat dördüncülükte kalan Harun Yavuz herkes tarafından alkışlandı. Üçüncülüğü elde eden ve bronz madalyanın sahibi olan İsmail Erözen madalyasını günün dördüncüsü Harun Yavuz'dan aldı. İkinci olarak gümüş madalya almaya hak kazanan Yağmur Büyükkayıkçı'ya madalyasını bir diğer kadın tavla sever Miray Burhan takdim etti.

 

Ve günün şampiyonuna sıra geldi, bütün maçlarını kazanarak şampiyonluğa ulaşan Can Burak Kanlı'ya şampiyonluk plaketi ve madalyası Bilal Delibay ve Mehmet Hürcan Toksöz tarafından verildi. Çekilen fotoğraflar eşliğinde bu güzel gün sona ermiş oldu.

 

 

En Eğlenceli masa: Yağmur Büyükkayıkçı – Hürcan Toksöz

 

En Şık Bayan Oyuncu: Yağmur Büyükkayıkçı

 

En Şık Erkek Oyuncu: Hürcan Toksöz

 

En Sempatik Oyuncu: Miray Burhan

 

En Tavla Sever: Bilal Delibay

 

En Çekişmeli Masa: Can Burak Kanlı – Miray Burhan

 

En Espirili Oyuncu: İsmail Hakkı Erözen

 

En Şanslı Oyuncu: Yağmur Büyükkayıkçı

 

En Başarılı Oyuncu: Can Burak Kanlı

 

En Karizmatik Oyuncu: Harun Yavuz

 

 

ÇEYREK FİNAL

HARUN YAVUZ

 

:

  (BYE)

M.HÜRCAN TOKSÖZ

1

:

6 YAĞMUR BÜYÜKKAYIKÇI

MİRAY BURHAN

4

:

5 CAN BURAK KANLI

BİLAL DELİBAY

1

:

5 İ.HAKKI ERÖZEN
5-8 MAÇLARI

M.HÜRCAN TOKSÖZ

 

:

  (BYE)

MİRAY BURHAN

0

 : 5 BİLAL DELİBAY
BEŞİNCİLİK MAÇI

M.HÜRCAN TOKSÖZ

3

:

5 BİLAL DELİBAY
YARI FİNAL

HARUN YAVUZ

0

:

5 YAĞMUR BÜYÜKKAYIKÇI

CAN BURAK KANLI

5

:

0 İ.HAKKI ERÖZEN
ÜÇÜNCÜLÜK

HARUN YAVUZ

1

:

6 İ.HAKKI ERÖZEN
 FİNAL

YAĞMUR BÜYÜKKAYIKÇI

1

:

5 CAN BURAK KANLI

 

Diğer Fotoğraflar