Tavlanın şampiyonu Kemal Sütçü

Tavlanın şampiyonu Kemal Sütçü
08.09.2010

"Finansbank 1. Bölgeler Arası Tavla Turnuvası Finali" 19 Eylül 2010 Pazar günü Polat Champions Sports Bar da yapıldı. Ankara ve İstanbul un en usta tavlacılarını karşı karşıya getiren turnuva sonunda tüm rakiplerini yenmeyi başaran Kemal Sütçü şampiyonluğa ulaştı.

 

İstanbul finalinde yenildiği Fuat Özcan ile yine finalde karşılaşan şampiyon, bu kez güçlü rakibini 5-3'lük skorla yenmeyi başardı. Fuat Özcan bu zevkli mücadeleden ikinci olarak ayrılırken, bronz madalya maçında Meryem Pınar Erdal'a 6-3 üstünlük sağlayan Gökhan Cörüt turnuvayı üçüncü olarak tamamladı. Finallere kalmaya başaran tek bayan oyuncu Meryem Pınar Erdal madalya alamamasına rağmen oynadığı güzel oyunla alkışlandı ve Ankara'nın en iyi derecesini gerçekleştirerek dördüncü sırada yer aldı.

 

Ankara ve İstanbul turnuvalarında ilk sekiz dereceye girmeyi başaran oyuncular Polat Champions'ın enfes boğaz manzarası eşliğinde karşı karşıya geldi. 32 maçlık dev maraton birbirinden keyifli tavla resitallerine sahne oldu. Ustaca hamlelerin izlendiği müsabakalarda zar kimi zaman oyunculara gülerken kimi zaman da zor anlar yaşattı.

Turnuva sonunda dereceye giren sporculara madalyalarını Kurumiçi İletişim'den Feryal Kalafatoğlu taktı. Şampiyon Kemal Sütçü'ye kupasını usta bir tavla oyuncusu olan İnsan Kaynakları Birim Yöneticisi Cenk Akıncılar verdi ve turnuva hatıra pozları ile son buldu...

 

Turnuvanın fotoğraflarına ulaşmak için lütfen tıklayınız.

 

 

 

  Oyuncu İl

1.

Kemal Sütçü İstanbul

2.

Fuat Özcan İstanbul

3.

Gökhan Cörüt  İstanbul

4.

Meryem Pınar Erdal Ankara

5.

Ahmet Çakmak Ankara

6.

Levent Uçarı İstanbul

7.

Ali Al İstanbul

8.

Murat Sağman İstanbul

9.

Özgür Akbaba Ankara

10.

Selçuk Gürer Ankara

11.

Vedat Cankılıç İstanbul

12.

Mehmet Gevrek  Ankara

DNP

Bülent Nuri Çalak Ankara

DNP

Mehmet Ali Şimşek Ankara

DNP

Sarper Bayman İstanbul

DNP

Vural Aktürk Ankara

 

 

Diğer Fotoğraflar