Teniste Şampiyonlar Belli Oldu...

Teniste Şampiyonlar Belli Oldu...
13.05.2019

“İş’te Turnuva” tenis branşı 11 Mayıs Cumartesi günü oynanan zorlu final maçlarıyla tamamlandı. Erkekler kategorisi’nde şampiyonluğa rakibi Murat Hatipoğlu’nu 2-0’lık sonuçla yenen Sunay Çalışır ulaşırken, kadınlarda ise güçlü rakibi Işıl Ercan karşısında 2-0 ile kazanan
Hazal Ertüzün şampiyon oldu.

Her iki kategoride de gerçekleşen final birbirinden zorlu geçti. Günün ilk finali kadınlar kategorisinde Hazal Ertüzün ile geçen yılın şampiyonu Işıl Ercan arasında oynandı. Rakibi karşısında  6/3 ve 6/1’lik setlerle 2-0 ile kazanan Hazal Ertüzün şampiyonluğa ulaşan ilk isim oldu. Kadınlar kategorisinde üçüncülük maçı Dinemis Budak ile Sevdiye Öztürk arasında oynandı. Dinemis Budak 6/3 ve 6/0’lık setler ve 2-0’lık sonuçla üçüncülüğü kazanan isim oldu.

Erkekler kategorisinde usta raket Sunay Çalışır ile geçen yılın finalist sporcusu Murat Hatipoğlu karşı karşıya geldi. Sunay Çalışır 6/3 ve 6/1’lik setlerle kupaya uzanan oyuncu oldu. Üçüncülük maçında ise Zafer Karabaşoğlu rakibi Önder Erol karşısında 6/4 ve 6/4 ile 2-0 kazanarak üçüncülük plaketinin sahibi oldu.