Tigers’dan Müthiş Başlangıç

Tigers’dan Müthiş Başlangıç
16.05.2022

İlk düdükle birlikte iki takım da hem ayağa paslarla hem de defans anlayışlarıyla idaalı olduklarını ortaya koydu. Maçta uzun süre gol sesi çıkmazken iki takım da temkinli oyununu sürdürdü. 13. dakikada Olcay Budak HTL-Yenilmezler filelerini havalandırarak maçta gol perdesini aralandırdı. HTL-Yenilmezler beraberlik için yüklenirken aradığı gollü Nazım Ersoy'la buldu. 19. dakikada Nazım sol ayağıyla adeta Hagi'yi hatırlattı ve uzaklardan gözlerin pasını silen harika bir vuruşla skoru eşitledi. Zorlu mücadelede ilk yarı karşılıklı birer golle son buldu.

İkinci yarıda ilk dakikalar golsüz geçilirken Olcay Budak 34. dakikada bir kez daha sahneye çıktı (2-1). Üç dakika sonra kaptan Aykut Berberoğlu farkı ikiye çıkaran golü filelerle buluştururken talihsiz bir sakatlık yaşadı ve yerini Bilgecan Kiremitçi'ye bıraktı. Oyundan düşen HTL-Yenilmezler rakibine cevap vermekte zorlanırken perdeyi açan Olcay son dakikada perdeyi de kaptan isim oldu (4-1).

Tigers ilk hafta sonunda genel averajla liderlik koltuğuna oturdu.

Geçmiş olsun Kaptan
Oyunuyla dikkatleri üzerine çeken Tigers takım kaptanı Aykut Berberoğlu'na yaşadığı talihsiz sakatlık sebebiyle geçmiş olsun dileklerimiz gönderiyor ve en kısa sürede aramıza dönmesini diliyoruz.

Diğer Fotoğraflar