Trabzon’un Efendisi “Labutların Efendisi”

Trabzon’un Efendisi “Labutların Efendisi”
22.10.2012

21 Ekim Pazar günü AMF Bowling salonunda yapılan Finansbank 4. Bölgeler Arası Bowling Turnuvası’nın Trabzon şampiyonu “Labutların Efendisi” oldu.

Trabzon'da ilk defa gerçekleştirilen bowling etkinliğine dört takım katıldı. İlk oyunlar sonunda Labutların Efendisi 427 puanla ilk sırada yer alırken ona en yakın takım 396 puanla "Fırtına" ekibiydi. Bireysel skorlarda erkeklerde "Trabzon Şube" takımından Aşkın Bodur 117 puan, kadınlarda Labutların Efendisi takımından Berna Şimşek ise 84 puanla ilk sırada yer alıyorlardı.  
 
Coşkuyla geçen ilk oyunların ardından şampiyonluk mücadelesinde heyecan artarken paralelinde bireysel skorlarda yükselmeye başladı. İkinci oyunlar sonunda Labutların Efendisi (Kazım Tarakçı, Mehmet Yanık, Pınar Öztekin, Arif Akın, Berna Şimşek) toplamda 954 puana ulaşarak zirveyi bırakmadı. İkinci sırayı 897 puan toplayan Fırtına ekibi aldı. Bronz madalya için yarışan Diamond ve Trabzon Şube takımları arasında madalyaya uzanan 866 puanla Trabzon Şube oldu.
 
Bireysel skorlarda ise isimler tamamen değişti. Erkeklerde toplamda 266 puana ulaşan iki kral tahtı paylaştı. "Kazım Tarakçı" ve "Hüseyin Öztekin" madalyaların yanı sıra günü En Başarılı Erkek Oyuncu olarak kapadı. En Başarılı Kadın Oyuncu ise ikinci oyunlarda yaptığı atakla toplamda 155 puana ulaşan "Sinem Çabukbacaksız" oldu. 
 
Turnuva sonunda dereceye giren takımlar ve başarılı oyuncular plaketlerini ve madalyalarını Trabzon Şube Kitle Yönetmeni Aşkın Bodur, Stadyum Şube Müdürü Kazım Tarakçı ve Çarşı Şube Müdürü Hüseyin Öztekin'in ellerinden aldılar.
 
 

Takım

1. Oyun

2. Oyun

Toplam

1

LABUTLARIN EFENDİSİ

427

527

954

2

FIRTINA

396

501

897

3

TRABZON ŞUBE

395

471

866

4

DIAMOND

380

426

806

Turnuvanın En'leri

En Başarılı Kadın Oyuncu:

Sinem Çabukbacaksız (Trabzon Şube)

En Başarılı Erkek Oyuncu:

Kazım Tarakçı -  Hüseyin Öztekin (Labutların Efendisi - Fırtına)

En Şık Kadın Oyuncu:

Burçin Düzenli (Fırtına)

En Şık Erkek Oyuncu:

Serkan Saz (Diamond)

En Renkli Oyuncu:

Berna Şimşek (Labutların Efendisi)

En Eğlenceli Oyuncu:

Aşkın Bodur (Trabzon Şube)

En Centilmen Oyuncu:

Öner Karahasanoğlu (Diamond)

En Karizmatik Oyuncu:

Murat Müldür (Fırtına)

En Coşkulu Takım:

Trabzon Şube

En Gayretli Takım:

Diamond

En Mücadeleci Takım:

Fırtına

En Profesyonel Takım:

Labutların Efendisi

 

Diğer Fotoğraflar