Üst Üste Üçüncü Kez Şampiyon Timsah 16

Üst Üste Üçüncü Kez Şampiyon Timsah 16
12.03.2012

Finansbank 5. Bölgeler Arası Futbol Turnuvası Bursa Etabı Şampiyonu Timsah 16

 


 

10 Mart 2012 Cumartesi günü BPFDD Şükrü Şankaya Spor Tesisleri'nde gerçekleşen Finansbank 5. Bölgeler Arası Futbol Turnuvası Bursa etabında BSS Spor ile Timsah 16 ekipleri karşı karşıya geldiler. İki takımında centilmence mücadele ettiği maçta son iki yılın şampiyonu Timsah 16 maçtan 8-0 galip ayrılarak üst üste üçüncü kez Bursa Bölge Şampiyonu olmayı başardı.

Bursa'da havanın soğukluğunu ısıtmaya sahadaki oyuncuların mücadelesi yetti. Saat 19:30'da hakem düdüğünü çaldı ve maç karşılıklı ataklarla başladı. İlerleyen bölümlerde oyuna ağırlığını koymayı başaran son şampiyon Timsah 16 8. dakikada Yiğit Özenci ile ilk golünü buldu. Golden sonra BSS Spor oyuna denge getirmeye calıştı ancak 13. dakikada kaptan Ali Belka'nın golü ile ilk yarıyı 2-0 geride tamamladı. ikinci yarıda baskıyı arttıran Timsah 16 Yiğit Özenci'nin iki, Yaşar Çankaya'nın iki, Sertaç Demiröz'ün bir ve Hasan Kabadayı'nın bir golü ile maçı 8-0 kazanmayı başardı.

Maçın ardından ödül törenine geçildi. İkinci olan ekip BSS Spor gümüş madalyalarını Timsah 16 ekibinden aldılar. Şampiyon Timsah 16'ya madalyalarını BSS Spor oyuncuları, kupasını ise BSS Spor kaptanı Özkan Kurtuluş verdi. Bursa'daki bu güzel maç akşamı çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

Timsah 16 : Osman Sert, Hasan Kabadayı, Yiğit Özenci, Sertaç Demiröz, Yaşar Çankaya, Can Özkan, Ali Belka (K), Muhammet Ergül, Önder Çelik

BSS Spor : Özkan Kurtuluş (K), Murat Gür, Dursun Ali Şahin, Uğur Sevinç, Erdem Taner, Kemal Filiz, Serkan Koca

Diğer Fotoğraflar