Voleybol’da Şampiyon Filenin Finansçıları...

Voleybol’da Şampiyon Filenin Finansçıları...
18.12.2017

QNB Finansbank 4x4 Voleybol Turnuvası şampiyonu finaldeki rakibi Multejiees takımını 2-1’lik sonuçla yenen Filenin Finansçıları takımı oldu.

Bu yıl 3. kez gerçekleştirilen 4x4 Voleybol turnuvası, 17 Aralık Pazar günü Nişantaşı Üniversitesi Maslak Kampüsü Spor Salonun'da yapıldı. 8 Takımın katıldığı turnuvada birbirinden çekişmeli maçlar oynandı. Final karşılaşmasında Multejiees takımı ile Filenin Finansçıları takımı kupa için mücadele etti. Nefesleri kesen heyecan dolu müsabakada ilk iki set 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı. Tie-Break seti yine ilk iki sette olduğu gibi çekişme içinde geçti ve 15-12'lik tie-break setini ve 2-1'lik maç skorunu alan Filenin Finansçıları günü şampiyon tamamlayan ekip oldu. Başarılı bir turnuva geçiren Multejiees takımı ise gümüş madalyanın sahibi oldu.

Diğer bir heyecan da bronz madalya mücadelesinde yaşandı. Üçüncülük maçında Ebitda takımı ile Kristal Palas ekibi karşı karşıya geldi. 2-0'lık sonuçla günü bronz madalya ile tamamlayan takım Kristal Palas oldu.

En iyi erkek oyuncu plaketinin sahibi Multejiees takımından Özgür Boz olurken, en iyi kadın oyuncu ise Filenin Finansçıları ekibiniden Berna Yavuz oldu.

QNB Finansbank'lı spor severlerin voleybola doyduğu gün verilen kupa, madalya, plaket ve çekilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.

 

Diğer Fotoğraflar