Voleybolda Şampiyon "Volleybulls"

Voleybolda Şampiyon "Volleybulls"
14.09.2019

Tekfen Spor Oyunları bünyesinde ilk kez gerçekleştirilen Tekfen Voleybol Turnuvası’nda şampiyon, finalde rakibi Set Sayısı’nı 3-0’la geçen Volleybulls takımı oldu.

Tekfen Spor Oyunları'nda tek günlük voleybol turnuvasının şampiyonu belli oldu. Set Sayısı ve Volleybulls takımlarının final maçında karşı karşıya geldiği turnuvada katılımcılar keyifli dakikalar geçirdi. İki takımın karşılıklı sayılarıyla başlayan mücadelede Volleybulls bir adım öndeydi. Son ana kadar heyecanın devam ettiği ilk sette son sayılarda daha az hata yapan Volleybulls başlangıç setini 21-17 galibiyetle noktaladı. İkinci sette Set Sayısı takımı toparlanmaya çalışsa da Volleybulls direncini düşürmedi ve üçüncü sete 2-0 önde girdi. Kaptan Melis Kement'in ekstra çabası ve arka arkaya aldığı başarılı sayılarla maç genelinde oyunu önde götüren Volleybulls, maçı 3-0 kazanmayı başardı ve ilk kez düzenlenen Tekfen Voleybol Turnuvası'nda kupanın ve altın madalyanın sahibi oldu.  

Karşılaşma sonunda iki takım da centilmence birbirini tebrik ederken, hafızalarda yer edecek güzel görüntüler eşliğinde turnuva sona erdi.

Diğer Fotoğraflar