Yedik İçtik ve Çokkkkkkk Eğlendik

Yedik İçtik ve Çokkkkkkk Eğlendik
18.07.2012

“Finansbank Erzurum Outdoor Etkinliği” 15 Temmuz 2012 Pazar günü Palandöken Erzurum Kızılay Misafir Evi’nin doğal güzellikleriyle dolu yemyeşil alanında gerçekleştirildi.


Bu yıl ikinci kez gerçekleştirilen Erzurum Outdoor Etkinliği geçen yıl olduğu gibi yine çok keyifli geçti. Eğlence Pazar sabahının ilk saatlerinde Palandöken'in bol oksijenli havasında sabah sporuyla başladı. Isınma egzersizleri, dans ve jimnastik hareketlerinin ardından ısınan bedenler artık birbirinden zevkli oyunlara hazırdı.


Erzurum'lu FinClub'lıların doyasıya eğlendikleri yeteneklerini, güçlerini ve takım ruhunu ortaya koydukları halat çekme, mumya ve su dolu bardakta pinpon gibi birbirinden renkli oyunlar tanışma, kaynaşma ve arkadaşlıkların pekişmesinde önemli rol oynadı.


Barbekü ile Enerjiler Yeniden Depolandı
Oynanan oyunlar, oksijeni bol dağ havası ve yükselen güzel ızgara kokuları karınların hızla acıkmasına sebep oldu. Barbeküdeki birbirinden leziz tatlarla doyurulan karınların ardından bazı katılımcılar dinlenerek enerji depolarken bazı misafirler de tıpkı çocukluk günlerinde olduğu gibi yakan top ve voleybol oynayarak keyifli bir mola saati geçirdiler.


Takım ve Yetenek Oyunları
Yeniden enerji ile yüklenen bedenler artık günün ikinci bölümünde yer alan birbirinden farklı ve eğlenceli oyunlara hazırdı. Öğleden sonra oynanan baş üstünde su taşıma, sulu ve kaygan zeminde muz taşıma, çuval oyunu, gıdıktan limon ve yumurta alma gibi oyunlar hem yarışan hem de izleyen misafirleri kahkahaya boğdu. Dans konusunda da yeteneklerini gizlemeyen misafirlerimiz halay, Ankara misket ve roman havalarıyla doyasıya eğlendi ve eğlendirdi.


Yüksek katılım ile gerçekleşen bu keyifli etkinlik çekilen fotoğraflar, yarışmalardan kazınılan çeşitli hediyeler ile birlikte en önemlisi Finansbank'lıların pırıl pırıl ve tertemiz havada tüm streslerini atmalarıyla son buldu.


 


Diğer Fotoğraflar