Yıldız’lar Koşuda

Yıldız’lar Koşuda
27.04.2015

Garanti Teknoloji Aktif Yaşam Koşuları nın bu haftaki durağı doğal güzellikleriyle ve harika atmosferiyle Yıldız Parkı ydı. 26 Nisan Pazar günü çalışanlarımız yeşillikler içinde bolca oksijen depolayarak güne başladılar.

Dördüncü buluşmamızda katılımcılarımıza koşu öncesi deneyimli antrenörümüz Hasan Çakır sağlıklı yaşam ve beslenme gibi konularda bilgilendirmelerde bulundu. Etkinliğimiz boyundan başlayarak alt grup bacak kaslarına kadar tüm vücudu kapsayan stretching egzersizleri ile başladı. Yaklaşık 10 dakika süren ilk bölümden sonra koşumuz start aldı. Yıldız Parkı'nın zorlu parkurunda harika bir performans sergileyerek katılımcılarımız koşularını tamamladılar. Yaklaşık 5 km. süren koşunun ardından yorulan vücutlarımız enerjilerini, dinlenme antrenmanları ve koşunun olmazsa olmazı taze portakal sularının yanındaki sandviçlerle geri kazandılar.

Etkinlik sonunda güne sağlıklı başlayan Garanti Teknoloji'liler bolca hatıra fotoğrafı çekilerek bir sonraki etkinlikte tekrar görüşmek üzere sözleştiler.