Çeyrek Finalistler Belli Oldu

Çeyrek Finalistler Belli Oldu
11.11.2012

Türkiye Finans 9. Futbol Turnuvası nda 10 Kasım Cumartesi günü oynanan ikinci tur karşılaşmalarının ardından çeyrek finalistler belli oldu.


Grup müsabakalarının ardından 2. tur vizesi alan on altı takımın mücadelesinde Kadıköy Ateşi, Paragücü, Bireyceltic, Avrakadabra, Curcunaspor, Beşyüzosmanlı SK, No/Go ve Kıt Kanaat takımları çeyrek finale yükselen takımlar oldular.

Günün ilk maçında Kadıköy Ateşi ile Deneteam takımları karşı karşıya geldi ilk yarısı Kadıköy Ateşi'nin 3-0'lık üstünlüğüyle geçildi. İkinci yarıda Deneteam takımı 3-3'lük skoru yakalasa da maçın sonunda Kadıköy ateşi maçtan 5-3'lük galibiyetle ayrılmasını bildi.

İkinci maçta Paragücü ile Şanlı San Marino takımları çeyrek final için sahaya çıktı. Günün formda ekiplerinden Paragücü 5-0'lık net bir galibiyet alarak çeyrek final biletini cebine koydu.

Günün en zevkli maçlarından birisi FC Operasyon ile Bireyceltic arasında oynandı. Karşılaşmanın ilk yirmi dakikasında Bireyceltic 2-0'lık skoru yakaladı. Ancak maçı bırakmayan FC Operasyon ilk yarı bitmeden oyunda ve skorda dengeyi kurdu (2-2). İkinci yarıda sahada yine nefesleri kesen bir mücadele vardı. Biyerceltic maçın 29. dakikasında bir kez daha öne geçse de müsabaka 3-3'lük eşitlikle sona erdi. Artık çeyrek finale yükselen takımı penaltı atışları belirleyecekti. Kullanılan penaltı atışları sonunda Bireyceltic rakibini 4-2 ile geçerek tur atlayan takım oldu.

B grubundaki müsabakalarını 3 galibiyetle kayıpsız geçen Avrakadabra, A grubundan gelen rakibi Kontrollü güç ile karşılaştı. Avrakadabra ilk yarısını 2-0 önde kapadığı maçtan 6-2'lik skorla ayrılarak rakibini kupanın dışına itti ve çeyrek finale yükselen diğer bir ekip oldu.

İzleyenlerin büyük keyif aldığı uzun süre hafızalardan silinmeyecek maçta Curcunaspor ile Ortaya Karışık takımları karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan Curcunaspor maçın ilk yarısını 3-0 önde tamamladı. İkinci yarının ilk bölümlerinde de temposunu düşürmeyen Curcunaspor maçın 38. dakikasında durumu 5-0'a getirdi. Bu dakikadan sonra adeta silkelenerek kendi benliğini bulan Ortaya Karışık peş peşe bulduğu gollerle muhteşem bir geri dönüş yaşadı ve skoru 5-5'e getirdi. Müsabakada başka gol olmazken karşılaşma bu sonuçla tamamlanarak penaltılara kaldı. Kullanılan penaltı atışları sonunda Curcunaspor rakibini 6-5 ile geçerek çeyrek finalist oldu.

İlk yarısı 1-1'lik eşitlikle sonuçlanan Beşyüzosmalı SK- ADK maçının ikinci yarısında da her iki taraf ortaya koydukları mücadeleyle izleyenler tarafından alkışlandı. Karşılaşma son anlarına kadar beraberlikle geçildi. İzleyenler maçın penaltı atışlarına kalacağını düşünürken Beşyüzosmanlı SK maçın son bölümlerinde bulduğu 3 golle farkı açarak karşılaşmadan 4-1'lik galibiyetle ayrılmasını bildi.

İkinci turun diğer bir maçında Kabus Gibi takımı ile No/Go arsındaki maç adeta gol düellosu şeklinde geçti. İlk yarıda No/Go rakibine 5-1'lik skorla üstünlük kurarak devre arasına da bu skorla girdi. İkinci yarıda da takımların açık futbolu skorun artmasına neden oldu. Seyredenlerin tam 12 gol izlediği karşılaşmada No/Go rakibini 8-4 yenerek tur atlayan ekipler arasına ismini yazdırdı.

Olimpic Diom ile Kıt Kanaat ekiplerinin çeyrek finale yükselme mücadelesinde Kıt Kanaat takımı karşılaşmanın ilk bölümlerinde 1-0 geriye düşse de maçın ilk yarısını 2-1 önde kapadı. İkinci yarıda da her iki takım adına gelen goller maçın seyir zevkini arttırdı. Karşılaşma sonunda rakibine 6-3'lük sonuçla üstünlük kurmayı başaran Kıt Kanaat çeyrek final vizesini alan takım oldu.

 

2. Turda alınan toplu sonuçlar ve çeyrek final eşleşmeleri şu şekilde oluştu;

 
 

ELEME TURLARI

 

2. Tur (10 Kasım Cumartesi)

1

KADIKÖY ATEŞİ (A1)

5

:

3

(B2) DENETEAM

2

PARAGÜCÜ (C1)

5

:

0

(D2) ŞANLI SAN MARINO

3

FC OPERASYON (D1)

3

:

3

(C2) BİREYCELTİC (2-4 Pen)

4

AVRAKADABRA (B1)

6

:

2

(A2) KONTROLLÜ GÜÇ

5

CURCUNASPOR (E1)

5

:

5

(F2) ORTAYA KARIŞIK (6-5 Pen)

6

BEŞYÜZOSMANLI SK (G1)

4

:

1

(H2) ADK

7

KABUS GİBİ (F1)

4

:

8

(E2) NO/GO

8

OLIMPIC DIOM (H1)

3

:

6

(G2) KIT KANAAT

 

Çeyrek Final

9

CURCUNASPOR

-

:

-

BEŞYÜZOSMANLI SK

10

KADIKÖY ATEŞİ

-

:

-

PARAGÜCÜ

11

BİREYCELTİC

-

:

-

AVRAKADABRA

12

NO/GO

-

:

-

KIT KANAAT

 

Yarı Final

13

9 numaralı maç galibi

-

:

-

10 numaralı maç galibi

14

11 numaralı maç galibi

-

:

-

12 numaralı maç galibi

 

Üçüncülük

15

13 numaralı maç mağlubu

-

:

-

14 numaralı maç mağlubu

 

Final

16

13 numaralı maç galibi

-

:

-

14 numaralı maç galibi

 

Gol Krallığı

21 Gol

Eray Bostancı

FC Operasyon

17 Gol

Bayram Tepeli

FC Operasyon

11 Gol

İlyas Yıldırım

Kıt Kanaat

10 Gol

Serkan Ciyaval

Olimpic Diom

9 Gol

Şaban Akpınar

Kadıköy Ateşi

Recep Coşkun

Curcunaspor

8 Gol

Aytaç Dayı

Avrakadabra

 

Diğer Fotoğraflar