Dört Takım Yarı Yolda...

Dört Takım Yarı Yolda...
24.11.2013

Türkiye Finans 10. Futbol Turnuvası nda çeyrek final maçları 23 Kasım Cumartesi günü oynanan maçların ardından tamamlandı.

No-Go - Test Ok
Çeyrek finalin ilk maçında geçen yılın şampiyonu No-Go ile bu yılın flash ekibi Test Ok takımları karşı karşıya geldi. Son ana kadar heyecanın bir an olsun kaybolmadığı maçın 14 ve 17. dakikalarında Test Ok Ertan Özdemir'in attığı gollerle skoru bir anda 2-0'a getirdi. Karşılaşmada ilk yarı bu sonuçla tamamlandı. İkinci yarıda 29. dakikada Fadıl Çağlar Test Ok takımının 3. golüne imzzasını attı (0-3). Bu golden sonra maçı bırakmayan No-Go ekibi 37'de Özhan Firidin, 43'de Uğur Ahlat ile farkı 1'e indirdi (2-3). Bu dakikadan sonra  her iki takımında geliştirdiği ataklar izleyenlere heyecan verdi. Maçta artık son anlar oynanırken Test Ok takımında İsmail Ersin'in golü turu getirdi. Test Ok bu sonuçla adını yarı finale yazdırdı.

Bireyceltic- FC Operasyon
Çeyrrek finalin zorlu eşleşmelerinden biri Bireyceltic ile FC Operasyon arasındaydı. Maça hızlı başlayan taraf FC Operasyon oldu. Daha henüz maçta 5. dakika oynanırken FC Operasyon'un geliştirdiği atakta Selim Bilgili topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Bu gole cevap 11. dakikada Bireyceltic kaptanı Sezai Şevlük'ten geldi (1-1). İlk yarı karşılıklı atılan gollerle 1-1 sonuçlandı. Karşılaşmanın ikinci yarısında turnuvanın başarılı oyuncularından Enes Gülaydın 27, 40 ve 50. dakikalarda attığı gollerle hat-trick yaparak takımına 4-1'lik galibiyeti getirdi.

Paragücü- Avrakadabra
Turnuvanın deneyimli iki ekibinin mücadelesi gerçekten görülmeye değerdi. İzleyenlerin büyük keyif aldığı maçın 6. dakikasında Avrakadabra'da usta ayak Mehmet Faik Yavuz takımını 1-0 öne geçiren golü attı. İlk yarının son bölümlerinde dakika 23'de Muharrem Sevinç Avrakadabra adına 2. golü kaydetti (0-2). Maçın ilk yarısı bu sonuçla Avrakadabra'nın üstünlüğüyle sonuçlandı. İkinci yarı sahada maça daha fazla asılan takım Paragücü oldu. Bayram Tepeli 34 ve 35. dakikalarda peş peşe bulduğu gollerle skorda dengeyi kurdu (2-2). Bu gollerden sonra maçta seyir zevki dahada yükseldi. Paragücü takımına yarı finali getiren goller 41 ve 47. dakikalarda Eray Bostancı'dan geldi ve 4-2'lik galibiyetle Paragücü adını yarı finale yazdıran taraf oldu.

Efsane Döndü-Merkez City
Günün son maçıda tıpkı diğer maçlar gibi çekişmeli ve bir o kadar da heyecan verici geçti. Daha karşılaşmanın henüz çok başında dakikalar 3'ü gösterdiğinde Efsane Döndü takımında Hakan Saygın attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Bu gole cevap fazla gecikmedi ve 7. dakikada Merkez City Emrullah Altay ile beraberliği yakaladı (1-1). Bu golden sonra her iki takımında karşılıklı atakları vardı. Bu ataklardan birinde 20. dakikada Abdülkadir Bakkaloğlu attığı golle Merkez City takımını 2-1 öne geçirdi. karşılaşmada ilk yarısı da bu sonuçla tamamlandı. İkinci yarıda 37. dakikada Efsane Döndü takımında önce Erdinç Öztürk ile eşitlik sağlandı, ardından da dakika 44'de Feridun Aydın'ın golüyle 3-2'lik galibiyet geldi.

Alınan bu sonuçlardan sonra Test Ok, Bireyceltic, Paragücü ve Efsane Döndü yarı finale yükselen takımlar oldular.

 

ELEME TURLARI

 

2. Tur 

1

GREEN IT (G1)

3

:

3

NO-GO (A2) (2-3 Pen)

2

CURCUNA (E1)

0

:

3

TEST OK (D2)

3

BİREYCELTİC (C1)

9

:

3

AYRILSAKTA BERABERİZ (B3)

4

FC OPERASYON (A1)

6

:

2

ŞANLI SAN MARİNO (C3)

5

PARAGÜCÜ (B1)

3

:

2

ADK (C3)

6

AVRAKADABRA (D1)

9

:

2

KATİBİM (F3)

7

EFSANE DÖNDÜ (F1)

8

:

3

OLIMPIC DIOM (E2)

8

KONTROLLÜ GÜÇ (F2)

3

:

4

MERKEZ CITY (G2)

 

Çeyrek Final 

9

NO-GO

2

:

4

TEST OK 

10

BİREYCELTİC

4

:

1

FC OPERASYON

11

PARAGÜCÜ

4

:

2

AVRAKADABRA

12

EFSANE DÖNDÜ

3

:

2

MERKEZ CITY

 

Yarı Final

13

TEST OK

-

:

-

BİREYCELTİC

14

PARAGÜCÜ

-

:

-

EFSANE DÖNDÜ

 

Üçüncülük

15

13 numaralı maç mağlubu

-

:

-

14 numaralı maç mağlubu

 

Final

16

13 numaralı maç galibi

-

:

-

14 numaralı maç galibi

 

 

Gol Krallığı

Eray Bostancı

Paragücü

26

Enes Gülaydın

Bireyceltic

14

Şaban Akpınar

Bireyceltic

13

Abdülkadir Bakkaloğlu

Merkez City

12

Feridun Aydın

Efsane Döndü

11

Selim Bilgili

FC Operasyon

11

İlyas Yıldırım

Kıt Kanaat

9

Emre Şengül

Kontrollü Güç

8

Ümit Yaşar Uzunal

Katibim

8

Gökhan Güven

Kontrollü Güç

8

Mustafa Akgün

Test Ok

8

Muharrem Sevinç

Avrakadabra

8

 

 

Sarı Kart Cezası Sınırındaki Oyuncu

Gürkan Albayrak

Test Ok

2 Sarı

 

Diğer Fotoğraflar