Dört Takım Yolu Yarıladı

Dört Takım Yolu Yarıladı
18.11.2012

Türkiye Finans 9. Futbol Turnuvası nda çeyrek final maçları 17 Kasım Cumartesi günü oynandı. Heyecan dolu karşılaşmaların ardından Curcunaspor, Paragücü, Bireyceltic ve No/Go takımları yarı finale yükselen takımlar oldu.

Curcunaspor – Beşyüzosmanlı SK
17 Kasım Cumartesi günü oynanan haftanın ilk maçında "Curcunaspor" ile "Beşyüzosmanlı SK"   takımları karşı karşıya geldi. Son derece zevkli geçen karşılaşmanın İlk yarısı Hakan Aldemir ve Hakan Saygın'ın attığı gollerle 1-1 beraberlikle sonuçlandı. İkinci yarıda da çekişmenin devam ettiği müsabakanın 32. dakikasında Fatih Arslan attığı golle Curcunaspor takımını 2-1 öne geçirdi. Bu golün ardından her iki takım da karşılıklı pozisyonlar buldu. Bu ataklardan birinde Curcunaspor'un deneyimli golcüsü Recep Coşkun karşılaşmanın 44. dakikasında attığı golle maçın skorunu tayin etti (3-1).

Kadıköy Ateşi - Paragücü
Günün ikinci maçında "Kadıköy Ateşi" ile "Paragücü" takımlarının yarı finale kalma mücadelesinde kazanan taraf Paragücü takımı oldu. İlk bölümleri karşılıklı ataklarla geçen maçın 25. dakikasında Kadıköy Ateşi Ümit Uzunal ile 1-0 öne geçti ve ilk yarı da bu skorla tamamlandı. İlk yarıdaki heyecan ikinci yarıda da devam etti. Yusuf Hellaç karşılaşmanın 33. dakikasında önce takımının beraberlik sayısına imza atarken aynı oyuncu 38. dakikada takımını 2-1 öne geçiren golü attı. Bu gollerin ardından turnuvanın başarılı oyuncusu Ahmet Lerminoğlu 40. dakikada attığı golle durumu 3-1'e taşıyarak takımını rahatlattı. Dakika 49'u gösterdiğinde Oktay Arslan takımının dördüncü golünü atarak Paragücü ekibinin yarı finalist olmasında rol oynadı (1-4).

Bireyceltic - Avrakadabra
Çeyrek finalin üçüncü maçında "Bireyceltic" rakibi "Avrakadabra"yı 4-1 ile geçerek adını yarı finale yazdıran taraf oldu. Karşılaşmada gol perdesini 4. dakikada Bireyceltic takımından Enes Gülaydın açtı (1-0). 17'de Erol Acar farkı ikiye çıkardı ve İlk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıda da oyunun temposu hiç düşmedi. Takımların geliştirdiği ataklar izleyenleri hop oturup hop kaldırdı. Bu ataklardan birinde 26. dakikada Avrakadabra'nın başarılı kaptanı Aytaç Dayı durumu 2-1'e getiren golü attı. Bu golden sonra karşılaşmada heyecan daha da arttı. Maçta son bölümler yaklaşırken 42'de Mehmet Fatih Çölgeçen ve son dakikada ilk golün sahibi Enes Gülaydın buldukları gollerle mücadelenin skorunu tayin etti (4-1).

No/Go – Kıt Kanaat
Haftanın son maçında diğer bir yarı finalist "No/Go" oldu. Karşılaşma orta alan mücadelesiyle başladı. İlk bölümlerde her iki takım adına karşılıklı gol pozisyonları vardı. Maçın 16. dakikasında Turhan Dalmazadam No/Go'yu 1-0 öne geçiren golü attı. Bu golden sadece 1 dakika sonra yine aynı oyuncu takımının ve kendinin ikinci golünü attı. 2-0 Geriye düşen Kıt Kanaat ilk yarı bitmeden golcü oyuncusu İlyas Yıldırım'ın ayağından bulduğu golle farkı bire indirdi ve ilk yarı 2-1'lik sonuçla tamamlandı. İkinci yarıda sahada çeyrek finale yakışır bir mücadele vardı. Keyif veren maçın 37. dakikasında Yavuz Çoban Kıt Kanaat takımının beraberlik sayısını kaydetti (2-2). Artık izleyenler maçın penaltı atışlarına gideceğini düşünürken No/Go takımından günün başarılı ismi Turhan bir kez daha sahneye çıktı ve hat-trick yaparak takımını bir kez daha öne geçirdi (3-2). Karşılaşmanın son bölümleri oynanırken 4. Golünü de bulan No/Go yarı finale yükselen son takım oldu (4-1).

Bu karşılaşmalardan sonra Curcunaspor, Paragücü, Bireyceltic ve No/Go takımları ilk dörde kalarak adını yarı finale yazdıran takımlar oldular.

Toplu sonuçlar ve gol krallığı;

 

 

 

ELEME TURLARI

 

2. Tur (10 Kasım Cumartesi)

1

KADIKÖY ATEŞİ (A1)

5

: 3 (B2) DENETEAM

2

PARAGÜCÜ (C1)

5

:

0 (D2) ŞANLI SAN MARINO

3

FC OPERASYON (D1)

3

:

3 (C2) BİREYCELTİC (2-4 Pen)

4

AVRAKADABRA (B1)

6

:

2 (A2) KONTROLLÜ GÜÇ

5

CURCUNASPOR (E1)

5

:

5 (F2) ORTAYA KARIŞIK (6-5 Pen)

6

BEŞYÜZOSMANLI SK (G1)

4

:

1 (H2) ADK

7

KABUS GİBİ (F1)

4

:

8 (E2) NO/GO

8

OLIMPIC DIOM (H1)

  3

:

6 (G2) KIT KANAAT
 

Çeyrek Final (17 Kasım Cumartesi)

9

CURCUNASPOR

3

:

1 BEŞYÜZOSMANLI SK

10

KADIKÖY ATEŞİ 

1

:

4 PARAGÜCÜ

11

BİREYCELTİC

4

:

1 AVRAKADABRA

12

NO/GO

4

:

2 KIT KANAAT
 

Yarı Final

13

CURCUNASPOR

-

:

- PARAGÜCÜ

14

BİREYCELTİC

-

:

- NO/GO
 

Üçüncülük

15

13 numaralı maç mağlubu

-

:

- 14 numaralı maç mağlubu
 

Final

16

13 numaralı maç galibi

-

:

- 14 numaralı maç galibi

 

 

Gol Krallığı

21 Gol

Eray Bostancı

FC Operasyon

17 Gol

Bayram Tepeli

FC Operasyon

12 Gol

İlyas Yıldırım

Kıt Kanaat

10 Gol

Recep Coşkun

Curcunaspor

Serkan Ciyaval

Olimpic Diom

9 Gol

Şaban Akpınar

Kadıköy Ateşi

Aytaç Dayı

Avrakadabra

 

 

2013 Yılına Aktarılan Cezalar

Aytaç Dayı

Avrakadabra

1 Maç

 

 

Diğer Fotoğraflar