Final’in Adı Belli Oldu!

Final’in Adı Belli Oldu!
25.11.2012

9. Türkiye Finans Futbol Turnuvası nda finalistler belli oldu. 25 Kasım Pazar günü oynanan yarı final karşılaşmalarında rakiplerini geçerek finale uzanan “Paragücü” ile “No/Go” finalde şampiyonluk için ter dökecekler.

 

Curcunaspor – Paragücü

Yarı final gününün ilk maçında Curcunaspor ile Paragücü takımları final için karşı karşıya geldi. Yarı finale yakışır mücadelenin ilk bölümlerinde karşılıklı gol pozisyonları vardı. Girilen gol pozisyonlarından golcüler yararlanamazken ilk yarı golsüz geçildi (0-0).

İkinci yarıya hızlı başlayan takım Paragücü oldu. Maçın 28. dakikasında Paragücünün golcü ismi Oktay Arslan girdiği gol pozisyonunda topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra her iki takım da önemli fırsatlar yakaladı. Bu dakikalarda her iki takım adına kaleciler ortaya çıkarak usta ayaklara gol izni vermedi. Müsabakada son bölümler yaklaşırken karşılaşmanın 41. dakikasında Paragücü takımından Oktay Arslan bir kez daha sahneye çıkarak takımının ve kendisinin ikinci golünü kaydederek skoru 2-0'a getiren golü attı.

Bu golden sonra rahat bir nefes alan Paragücü artık finale yaklaşan takım oldu. Dakika 48'i gösterdiğinde maçı bırakmak istemeyen Curcunaspor başarılı kaptanı Recep Coşkun ile farkı bire indirdi (1-2).

Bu dakikadan sonra müsabakada başka gol olmazken 2-1'lik skorla maçı kazanan Paragücü finale uzanan takım oldu.

Bireyceltic – No/Go

Günün diğer bir yarı final maçında Bireyceltic ile Paragücü karşılaştı. Müsabaka her iki takım adına da hızlı başladı. Son derece keyifli geçen maçın henüz 6. dakikasında No/Go Durmuş Çamur ile bulduğu golle 1-0 öne geçti. Bu golden sonra ataklarına devam eden No/Go'lu oyuncular sadece 2 dakika sonra golcü oyuncusu Turhan Dalmazadam ile durumu 2-0'a getirdi.

Rakibinin bulduğu İKİ golle bir anda geriye düşen Bireyceltic çabuk toparlandı ve bu gollere cevabı gecikmedi. Maçın 12. dakikasında Bireyceltic adına Mehmet Fatih Çölgeçen farkı bire indiren golü attı (1-2). Bu golle maça yeniden ortak olan Bireyceltic yalnızca 1 dakika sonra bu kez Enes Gülaydın ile golü bularak skorda dengeyi kurdu (2-2). Seyredenler büyük keyif aldıkları maçta on üç dakika gibi kısa bir sürede tam dört gol izledi. Karşılaşmanın ilk yarısı 2-2'lik eşitlikle geçildi.

İkinci yarı için oyuncular takımlarını finale taşıyacak skoru bulmak adına sahadaydılar. İlk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da heyecan bir an olsun eksilmedi. Ancak takımların tüm çabası ve ortaya koydukları mücadele başka gol getirmedi. İlk yarıda atılan gollerle 2-2 tamamlan karşılaşma penaltı atışlarına kaldı. Kullanılan penaltı atışları sonrasında rakibine 4-2 üstünlük kurarak finalist olan taraf No/Go oldu. Maçtan sonra finale kalmanın mutluluğunu yaşayan No/Go'lu oyuncularının coşkusu görülmeye değerdi.

Alınan bu sonuçların ardından rakiplerini eleyen Paragücü ile No/Go finale yükselirken, Curcunaspor ile Bireyceltic üçüncülük karşılaşmasında yer alacak takımlar oldu.

 

Haftanın sonuçları ve gol krallığı şöyle oluştu;

 

 

 

ELEME TURLARI

 

2. Tur (10 Kasım Cumartesi)

1

KADIKÖY ATEŞİ (A1)

5

: 3 (B2) DENETEAM

2

PARAGÜCÜ (C1)

5

:

0 (D2) ŞANLI SAN MARINO

3

FC OPERASYON (D1)

3

:

3 (C2) BİREYCELTİC (2-4 Pen)

4

AVRAKADABRA (B1)

6

:

2 (A2) KONTROLLÜ GÜÇ

5

CURCUNASPOR (E1)

5

:

5 (F2) ORTAYA KARIŞIK (6-5 Pen)

6

BEŞYÜZOSMANLI SK (G1)

4

:

1 (H2) ADK

7

KABUS GİBİ (F1)

4

:

8 (E2) NO/GO

8

OLIMPIC DIOM (H1)

 3

:

6 (G2) KIT KANAAT
 

Çeyrek Final (17 Kasım Cumartesi)

9

CURCUNASPOR

3

:

1 BEŞYÜZOSMANLI SK

10

KADIKÖY ATEŞİ 

1

:

4 PARAGÜCÜ

11

BİREYCELTİC

4

:

1 AVRAKADABRA

12

NO/GO

4

:

2 KIT KANAAT
 

Yarı Final (25 Kasım Pazar)

13

CURCUNASPOR

1

:

2 PARAGÜCÜ

14

BİREYCELTİC

2

:

2 NO/GO ( 2-4 Pen)
 

Üçüncülük

15

CURCUNASPOR

-

:

-

BİREYCELTİC

 

Final

16

PARAGÜCÜ

-

:

- NO/GO

 

 

Oyuncu 

Takım

Gol

Eray Bostancı

FC Operasyon

21

Bayram Tepeli

FC Operasyon

17

İlyas Yıldırım

Kıt Kanaat

12

Recep Coşkun

Curcunaspor

11

Turhan Dalmazadam

No/Go

11

Serkan Ciyaval

Olimpic Diom

10

Şaban Akpınar

Kadıköy Ateşi

9

Aytaç Dayı

Avrakadabra

9

Yavuz Çoban

Kıt Kanaat

8

Enes Gülaydın

Bireyceltic

8

 

 

 

 

Diğer Fotoğraflar