Finalistler Belli Oldu!

Finalistler Belli Oldu!
01.12.2013

Türkiye Finans 10. Futbol Turnuvası yarı final maçlarında rakiplerini geçen "Bireyceltic" ve "Paragücü" adını finale yazdırdı.

Test Ok - Bireyceltic
Yarı final gününün ilk maçında "Test Ok" ile "Bireyceltic" takımları final için karşı karşıya geldi. Yarı finale yakışır mücadelenin ilk bölümlerinde karşılıklı gol pozisyonları vardı. Girilen gol pozisyonları, kalecilerin kurtarışları ve ortaya konan mücadele izleyenlere keyif verdi. Bu heyecan dolu karşılaşmanın 20. dakikasında gelişen Test Ok atağında Ertan Özdemir takımını öne geçiren golü attı (1-0). Bu golden sonra çabuk toparlanan Bireyceltic 24. dakikada Metin Ustaömer ile beraberliği sağladı (1-1). Artık maçın ilk yarısının bu skorla biteceği düşünülürken Bireyceltic takımında günün çalışkan ismi Şaban Akpınar takımını öne geçiren golü rakip filelere bıraktı (1-2). Maçın ilk yarısı da bu sonuçla tamamlandı.

İkinci yarıda Bireyceltic skoru koruyarak finale kalmanın hesaplarını yaparken, Test Ok takımı ihtiyacı olan golleri bularak adını finale yazdımak istiyordu. Karşılaşmada 38. dakika oynanırken Test Ok takımında ilk golün sahibi Ertan Özdemir yine girdiği pozisyonda topu ağlara göndererek skorda dengeyi kurdu (2-2). Bu golün ardından mücadelede başka gol olmazken, artık finale kalacak takımı penaltı atışları belirleyecekti. Kullanılan atışları Test Ok takımında Barboros Karaman ve Rahmi Özgür Keskin gole çevirirken, Bireyceltic'de penaltıları Selim Ünver, Metin Ustaömer, Enes Gülaydın ve Sezai Şevlük ağlara göndererek penaltılarla rakibine 4-2 üstünlük kurdu. Bu sonuçla beraber Bireyceltic adını finale yazdıran takım oldu.

Paragücü-Efsane Döndü
Yarı finalin diğer maçı geçen yılın finalist takımı "Paragücü" ile bu yılın flash ekibi "Efsane Döndü" arasındaydı. Karşılaşmanın ilk bölümlerinde takımların ortaya koyduğu mücadele iki takımında finali ne kadar istediğinin göstergesi gibiydi. Karşılaşmanın 14. dakikasında Paragücü takımının başarılı ismi Bayram Tepeli topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden yalnızca 2 dakika sonra yine Paragücü takımında yine Bayram Tepeli takımının ve kendisinin 2. golüne imzasını attı (2-0). Maçın ilk yarıs bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıda 29. dakika oynanırken sağ kanattan gelişen atakta Eray Bostancı kale önünde buluştuğu topu ağlara göndererek farkı üçe çıkardı (3-0). Bu gollerin ardından Efsane Döndü takımı çok önemli gol pozisyonları buldu. Bu gol pozisyonlarında adeta kalesinde devlaşen Yakup Girgin ard arda yaptığı kurtarışlarla farkın kapanmasına izin vermedi. Paragücü takımında Bayram Tepeli 45 ve 48. dakilarda attığı gollerle bu maçtaki gol sayısını dörde çıkarırken takımını da 5-0 öne geçirdi. Maçın artık son anları oynanırken Efsane döndü takımının başarılı golcüsü Feridun Aydın bu haftayı da boş geçmeyerek takımının tek sayısını attı (5-1). Bu sonuçla birlikte Bireyceltic takımının finaldeki rakibi Paragücü takımı oldu.

Yarı final maçlarını kaybeden ancak centilmenliklerinden bir an olsun ödün vermeyen Test Ok ile Efsane döndü takımları bronz madalya mücadelesinde birbirlerine rakip oldular.

Tüm takımlarımıza üçüncülük ve final karşılaşmalarında başarılar dileriz.

 

ELEME TURLARI

 

2. Tur 

1

GREEN IT (G1)

3

:

3

NO-GO (A2) (2-3 Pen)

2

CURCUNA (E1)

0

:

3

TEST OK (D2)

3

BİREYCELTİC (C1)

9

:

3

AYRILSAKTA BERABERİZ (B3)

4

FC OPERASYON (A1)

6

:

2

ŞANLI SAN MARİNO (C3)

5

PARAGÜCÜ (B1)

3

:

2

ADK (C3)

6

AVRAKADABRA (D1)

9

:

2

KATİBİM (F3)

7

EFSANE DÖNDÜ (F1)

8

:

3

OLIMPIC DIOM (E2)

8

KONTROLLÜ GÜÇ (F2)

3

:

4

MERKEZ CITY (G2)

 

Çeyrek Final 

9

NO-GO

2

:

4

TEST OK 

10

BİREYCELTİC

4

:

1

FC OPERASYON

11

PARAGÜCÜ

4

:

2

AVRAKADABRA

12

EFSANE DÖNDÜ

3

:

2

MERKEZ CITY

 

Yarı Final

13

TEST OK 

2

:

2

BİREYCELTİC (2-4 Pen)

14

PARAGÜCÜ

5

:

1

EFSANE DÖNDÜ

 

Üçüncülük

15

TEST OK 

-

:

-

EFSANE DÖNDÜ

 

Final

16

BİREYCELTİC

-

:

-

PARAGÜCÜ

 

 

Gol Krallığı

Eray Bostancı

Paragücü

27

Enes Gülaydın

Bireyceltic

14

Şaban Akpınar

Bireyceltic

14

Abdülkadir Bakkaloğlu

Merkez City

12

Feridun Aydın

Efsane Döndü

12

Selim Bilgili

FC Operasyon

11

Bayram Tepeli

Paragücü

11

 

 

 

Diğer Fotoğraflar