Müthiş Final

Müthiş Final
18.05.2015

Türkiye Finans 12. Futbol Turnuvası’nın final şöleni renkli görüntülere sahne olurken, Bombardı-Man – Osmanlıspor arasındaki final maçı nefesleri kesti. “Gol Kralı” Adil Uz attığı altın golle şampiyonluğu getiren isim oldu. Turnuvayı Osmanlıspor ikinci, Efsane üçüncü ve Veteran’s dördüncü sırada tamamladı. Final maçı öncesi bankamızın üst düzey yöneticileri de sosyal sorumluluk projesi kapsamında ÇODEM’li gençlerle sahaya çıktı.

 

Ataşehir Biral Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen Türkiye Finans 12. Futbol Turnuvası'nın finali şölen havasındaydı. Sıcak havaya rağmen misafirlerimiz bizleri yalnız bırakmadı. İkramları keyifli sohbetler takip ederken "Bir Olmanın" mutluluğunu yaşadık. Minik misafirlerimiz de unutulmadı ve kurulan oyun parklarında eğlenceli vakitler geçirdiler.

Söz Artık Oyuncuların
Sahaya ilk olarak Efsane ve Veteran's takımları ayak bastı. Üçüncülük maçının ilk yarısı başa baş geçti. Selçuk'un golüne Hakan ve Enes'le cevap veren Efsane ilk yarıyı 2-1 önde kapattı. İkinci yarıda sahada bambaşka bir Efsane vardı. Atakan, Enes ve Erdinç'le üst üste goller bulan kırmızı-beyazlı ekip 6-2'lik skorla üçüncülüğü aldı.

Sosyal Sorumluluk Projesi
Üçüncülük maçı oyuncuları yerini Genel Müdürümüz Derya Gürerk kaptanlığındaki TFKB ve ÇODEM arasında oynanan gösteri maçına bıraktı. Genel Müdür Yardımcılarımızdan Abdüllatif Özkaynak'ın kalede devleştiği maçta karşılıklı birbirinden güzel gollere izleyenler her iki takım oyuncularına alkışlarıyla moral verdi. Maç sonu ise oyuncular el ele tribünleri selamlayarak teşekkürlerini iletti.

Nefes Kesen Bir Final
Sıra herkesin merakla beklediği final maçına geldi. Ulusal hakemimiz Cem Koyun ilk düdüğü çaldı. İki takım da maça kontrollü başladı. İlk tehlikeli atak Adil'le Bombardı – Man'den geldi. Kaleci Uğur gole izin vermedi. Osmanlıspor'da cevap gecikmedi ve Burak ile kaleyi yokladı, Bilal son anda köşeden ayaklarıyla çıkardı. İlk yarının son 10 dakikasında Bombardı – Man ataklarını sıklaştırırken turnuvanın En İyi Kalecisi seçilen Uğur kalesinde devleşti.

 

Taraftarını da arkasına alan Osmanlıspor ikinci yarının başında etkiliydi. Osmanlıspor 33 ve 42. dakikalarda önce Ali Haydar sonra Turhan'la kaleyi yokladı. Dengeyi tekrar kuran Bombardı – Man 48 ve 50.dakikada önemli pozisyonlardan yararlanamayınca maç uzatmaya taşındı. Uzatmanın ilk dakikasında Bombardı – Man kaptanı Lokman'nın vuruşu az farkla üstten auta gitti. Uzatmanın son dakikalarında Bombardı – Man'in altın oyuncusu Adil son sözü söyledi ve attığı altın golle takımına kupayı getiren isimlerin başında geldi.

 

 


 

Ödüller Sahiplerini Buldu
Maçın hakemi Cem Koyun'a teşekkür plaketiyle başlayan törende, turnuvaya emeği geçenlere plaket ve hediye çekleriyle teşekkür edildi. Haftanın golünü atanlar ve seçenlerden talihli kişiler hediye çeklerinin sahibi oldular. 

Uğur Ahlat (Osmanlıspor – En İyi Kaleci), İslam Alemdar (Bombardı – Man), Muharrem Sevinç (Veteran's), Muammer Kutlu (Efsane), Turhan Dalmazadam (Osmanlıspor), Enes Dişli (Efsane), Mehmet F. Yavuz (Veteran's), Ferudun Aydın (Kusursuz Fırtına) ve Adil Uz (Bombardı – Man – Gol Kralı) Altın Karma plaketlerinin sahibi oldular. Hediyeleri ve Plaketleri Genel Müdür Yardımcılarımız Abdüllatif Özkaynak, Ali Güney ve İK Müdürümüz Hakan Gümüş takdim etti.

Fair Play Ödülü'nü kazanan Tahsis Foy Hizmetleri adına Genel Müdür Yardımcımız Erol Gördün plaketi, Genel Müdürümüz Derya Gürerk'in elinden aldı. Bölge Müdürümüz Enver Sağır, Genel Müdür Yardımcılarımız Menduh Kara ve Fahri Öbek dereceye giren takımların kupa ve madalyalarını verdi.

Artık sahne şampiyonundu. Minik misafirimiz Şeyma Nur'un taşıdığı kupayı teslim alan Genel Müdürümüz Derya Gürerk, kupayı kaptan Lokman Avcı'ya verirken konfetiler ve hava fişeklerle coşku doruğa çıktı. Yeni dostlukların kurulduğu ve "Bir Olduğumuz" ödül töreni hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

 



Turnuvada ter döken tüm katılımcılara, emeği geçenlere, bizleri yalnız bırakmayan yöneticilerimize ve misafirlerimize teşekkür ediyoruz.

 

 
 
 
 

Diğer Fotoğraflar