Adana’da Kupa G. Antep’e Gitti

Adana’da Kupa G. Antep’e Gitti
16.02.2015

Finansbank 8. Bölgeler Arası Futbol Turnuvası nın Adana etabında şampiyonluğa Gaziantep ten gelen Dinamo Gaziantep takımı ulaştı. Finale yakışır mücadelede rakibine 3-2 kaybeden Adana Bilboa ise gümüş madalyayı aldı. Kırımız Şeytanlar ise bu sezonu bronz madalya ile kapattı.

Adana'da futbol heyecanı Kelebek Halı Saha Spor Tesisleri'nde 8 takımın katılımıyla 7-8 Şubat haftası başladı. İlk hafta müsabakaları sonunda Kırmızı Şeytanlar, Adana Bilboa, Dinamo Gaziantep ve Kozanspor yarı finale yükselen ekipler oldular.
 
14 Şubat Cumartesi günü takımlar kupa mücadelesi verebilmek için sahaya çıktı. Adana Bilboa ve Dinamo Gaziantep rakiplerini farklı mağlup ederek final biletini aldı.
 
15 Şubat Pazar günü ise izleyenler muhteşem bir mücadeleye tanık oldu. Dinamo Gaziantep maça hızlı başladı ve ikinci dakikada Yakup Şahan'la golü buldu. Dakikalar sekizi gösterirken Şahan kendisinin ve takımının 2. golüne imza attı. İlk yarı biterken İrfan Pıçaklar farkı üçe çıkardı (3-0). İkinci yarıda ise sahada bambaşka bir Adana Bilboa vardı. İlk yarının sonlarına doğru Ali Yılmaz'ın sakatlığı sonrası kaleye geçen golcü Ruhi Ünveren, Ali'yi aratmadı. Güzel futboluyla izleyenlere keyif veren kaptan Hakan Kızak 6 dakika içinde iki gol bularak takımını tekrar oyuna döndürdü (3-2).
 
Adana Bilboa berberlik için yüklenirken iyi savunma yapan Dinamo Gaziantep kontra ataklarla gol aradı. Kaçan net pozisyonlar, direkten dönen toplar sonunda skor değişmedi ve maçı 3-2 kazanan Dinamo Gaziantep evine kupayla döndü. Antep ekibi şimdiden gözünü Süper Kupa'ya çevirdi.
 
Ödül töreni sonrası turnuva hatıra fotoğraflarıyla sona erdi. Turnuvaya katılan tüm oyunculara ve onları yalnız bırakmayan misafirlerimize teşekkür ederiz. 
 
 

 
 

FİNANSBANK ADANA FUTBOL TURNUVASI

Saat

Saha

7 Şubat Cumartesi

Maç No

11:00

1

Kırmızı Şeytanlar

5

:

4

Bölgelerin Gücü

1

12:00

1

Dinamo Gaziantep

5

:

2

Finansgücü

2

Saat

Saha

8 Şubat Pazar

Maç No

11:00

1

Çukurova Kaplanları

3

:

18

Adana Bilboa

3

12:00

1

(H) Kozangücü

5

:

0

Enpas

4

Saat

Saha

14 Şubat Cumartesi

Maç No

11:00

1

Kırmızı Şeytanlar

1

:

10

Dinamo Gaziantep

5

12:00

1

Adana Bilboa

11

:

0

Kozangücü

6

Saat

Saha

15 Şubat Pazar

Maç No

11:00

1

(H) Kırmızı Şeytanlar

5

:

0

Kozangücü

Üçüncülük

12:00

1

Dinamo Gaziantep

3

:

2

Adana Bilboa

Final

 

Diğer Fotoğraflar