Akdeniz Bölge İstanbul Yolcusu

Akdeniz Bölge İstanbul Yolcusu
27.02.2017

Antalya da şampiyonluk maçını penaltılar sonucunda Akdeniz Bölge kazandı ve yine Süper Final biletini kapan ekip oldu.

10. Bölgeler arası futbol turnuvası Antalya etabı 4 takımın katılımıyla başladı. Turnuva 25-26 Şubat haftası oynanan zorlu müsabakalarla sona erdi.

 Cumartesi günü oynanan günün ilk yarı final maçında QNB Akdeniz ile Finans Antalyaspor karşılaştılar. Zorlu geçen mücadelede QNB Akdeniz Orçun Kocadere'nin golü ile öne geçti. İlk yarının sonlarında Mustafa Deveci'nin golü ile Finans Antalyaspor maçı beraberliğe getirdi. QNB Akdeniz'in defansı zorlayan oyuncusu Orçun Kocadere bir kez daha takımını öne geçirdi ve takımını finale taşıdı. Günün ikinci yarı final maçında Serik Stars ile Akdeniz Bölge karşılaştılar. Maç karşılıklı ataklarla başladı. Akdeniz Bölge rakip kaleciyi ilk dakikalardan itibaren yüklenmeye başladı ve 14. Dakikada Ercan Kurul'un golü ile öne geçti. Serik Stars rakip kalede gol aramasına rağmen kalesinde gördüğü gollerle maçtan mağlup ayrıldı.

 Pazar günü ise Serik Stars takımının maça çıkamamasından dolayı Finans Antalyaspor Bronz madalya sahibi oldu. Final mücadelesinde ise çok keyifli ve çekişmeli bir oyun oynandı. İlk yarısı 1-1 geçilen müsabakada ikinci yarıda karşılıklı ataklarla devam etti. Son dakikaları karşılıklı gollerin kaçtığı heyecan dolu geçen mücadele 1-1 eşitlikle sonuçlandı ve penaltı atışlarına geçildi. Karşılıklı kullanılan penaltılar sonucunda Akdeniz Bölge daha az kaçırarak kupa ve altın madalyanın sahibi oldu ve Süper Finalde Antalya'yı temsil edecek. 

 

Diğer Fotoğraflar