Antalya Şampiyonu "Akdeniz Bölge"

Antalya Şampiyonu "Akdeniz Bölge"
30.04.2010

Finansbank 3. Bölgeler Arası Futbol Turnuvası Antalya Bölge Şampiyonu “Akdeniz Bölge" Takımı oldu. 20 Mart 2010 Cumartesi günü Sporland Spor Tesisleri’nde oynanan Akdeniz Bölge - Antalya Spor maçı izleyenlere son derece keyifli anlar yaşattı.

Her iki takımın da şampiyonluğu hak eder bir oyun sergilediği maçta kilidi 9. dakikada Akdeniz Bölge'nin kullandığı serbest vuruşta kaleciden dönen topu usta bir vuruşla ağlara gönderen İlker Önder Taşan açtı. Takımların çabası ilk 25 dakikada başka gol bulmaya yetmedi ve ilk yarı 1-0 Akdeniz Bölge üstünlüğü ile sona erdi.

Akdeniz Bölge'den Ali İhsan Yıldız 30. ve 32. dakikalarda attığı gollerle takımını rahatlatan isim oldu. Akdeniz Bölge'nin skor üstünlüğünü ele geçirmesine rağmen Antalya Spor'un maça ortak olmak için yaptığı çabalar Akdeniz Bölge'nin başarılı file bekçisi Hakan Cakacı'dan geri döndü. 40. dakikada Ercan Kurul takımının 4. golüne imza atarak Akdeniz Bölge'ye şampiyonluk kapısını aralayan isim oldu. 44. dakikada Antalya Spor'lu Sedat Çalışkan attığı golle takımına yeniden maça ortak olma şansı verdi. Maç boyunca iki topu direkten dönen Antalya Spor'un 47. dakikada kaleciyi geçen bir topunu da çizgi üzerinden Ercan Kurul mükemmel bir şekilde çıkardı. Bu pozisyonun hemen ardından kaptan İlker Önder Taşan kendisinin ikinci, takımının 5. golünü atarak kapanışı da yapmış oldu.

Bu keyifli mücadeleden 5-1 galip ayrılan, İlker Önder Taşan kaptanlığındaki, Sorhun Karakurt, Ertan Kayserli, Ali İhsan Yıldız, Ercan Kurul, Hakan Cakacı, Ufuk Kahyaoğlu, Ogün Yazıcı, Murat Sinan Tecim, Murat Ekinci ve Osman Zeybek'ten oluşan Akdeniz Bölge ekibi Finansbank 3. Bölgeler Arası Futbol Turnuvası Antalya Bölge Şampiyonu olarak Nisan ayında İstanbul'da düzenlenecek olan Altılı Finaller'e katılmaya da hak kazandı. Maçın bitiş düdüğünün hemen ardından geçilen ödül töreninde Antalya Spor'a gümüş madalyalarını Akdeniz Bölge kaptanı İlker Önder Taşan taktı. Akdeniz Bölge'ye altın madalyalarını takan Antalya Spor'un başarılı oyuncusu Alper Çetin şampiyonluk kupasını da Akdeniz Bölge'ye alkışlar eşliğinde takdim etti.

Dostluğu rekabetten ön planda tutan her iki takıma teşekkür eder, Akdeniz Bölge takımına Altılı Finaller'de başarılar dileriz.

Bu güzel maça ait birbirinden güzel fotoğraflardan oluşan foto galeri için lütfen tıklayınız…

Tarih Saat Maç Tur
20 Mart 2010 Cumartesi 16:00 Antalya Spor 1-5 Akdeniz Bölge Final
20 Mart 2010 Cumartesi 17:00 Ödül Töreni  
Ceza Tahtası: Ali İhsan Yıldız (Akdeniz Bölge) 1 Maç (Altılı Finaller'e aktarılmıştır)

 

Diğer Fotoğraflar