Antalya’nın Şampiyonu “Akdeniz Bölge”

Antalya’nın Şampiyonu “Akdeniz Bölge”
26.02.2015

Finansbank 8. Bölgeler Arası Futbol Turnuvası Antalya şampiyonu finalde Akıncılar 07’i yenmeyi başaran ve yedinci kez kupaya uzanan AKDENİZ BÖLGE takımı oldu…

21 - 22 Şubat tarihlerinde Sporland Spor Tesisleri'nde gerçekleşen turnuvaya Antalya bölgesinden 4 takım katıldı. 21 Şubat Cumartesi günü oynanan yarı final müsabakasında Akıncılar 07 ile Muhteşem Spor karşı karşıya geldiler. Çekişmeli geçen maçta oyuna ağırlığını koyan Akıncılar 07 maçı 6 -0 kazanarak finale cıkmayı başardı. Günün diğer yarı final maçında turnuvanın tecrübeli ekibi Akdeniz Bölge ile Tamamen Geyik Futbol Club karşılaştılar. Zevkli ve eğlenceli geçen maçta Akdeniz Bölge rakibi rahat geçerek Akıncılar 07 'nin finalde rakibi oldu.
 
22 Şubat Pazar günü oynanan 3'lük maçında Muhteşem Spor ve Tamamen Geyik Futbol Club karşılaştılar. Centilmence geçen müsabakada üstün oynayan Muhteşem Spor tunuvayı üçüncü olarak tamamladı. Final müsabakasında adına yakışır bir mücadele vardı. Maça hızlı başlayan Akıncılar 07 takımı turnuvaya ne kadar iyi hazırlandığını göstererek ilk yarıyı 1-0 önde tamamlamayı başardı. İkinci yarının hemen başında atılan golle skor 1 -1 oldu. Harika pozisyonların yaşandığı seyir zevkinin en üst seviyede olduğu maçta geride olmasına rağmen oyunu bırakmayan Antalya Bölge takımı son dakikalarda buldu goller maçtan 2-1 galip ayrılarak yedinci kez bu sevinci yaşadı.
 
 
Final maçının ardından yapılan ödül töreninde takımlar madalyalarına, şampiyon kupasına kavuştu. Bu güzel futbol dolu hafta sonu çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.
 
Finaldeki müthiş performansına rağmen sahadan mağlup ayrılan Akıncılar 07 ekibi gümüş madalyanın sahibi olurken, Muhteşem Spor takımı turnuvayı bronz madalya ile tamamladı.
 

Diğer Fotoğraflar