Biz Bize Futbol Keyfi

Biz Bize Futbol Keyfi
10.02.2014

Finansbank 7. Bölgeler Arası Futbol Turnuvası nın Samsun ayağında Gök Maviler ve FiftyFive Team takımları karşı karşıya geldi. Kupaya kaldıran taraf Gök Maviler olurken Ertan Serçeme attığı dört golle yıldızlaştı. Maç öncesi ve sonrasında yaşanan arkadaşlık görüntüleri günün en güzel anlarıydı.

9 Şubat 2014 Pazar günü harika bir Samsun sabahında oyuncular güzel formalarıyla Yağız Spor Tesisleri'nin çimlerine ayak bastı. Maç öncesi birbirlerine şans dileyen dostlar santranın ardından müthiş bir mücadele ortaya koyarken futbol kalitesi her geçen dakika arttı.

 
Karşılıklı ataklarda Samet Ertekin ve Şener Yılmaz uzun süre forvetlere geçit vermezken ilk gol sesi çıktığında Gök Maviler takımı oyuncuları Ertan Serçeme'ye koşuyordu. İlk yarı bu golle sona erdi.
 
İkinci yarıda FiftyFive Team oyuncuları beraberlik için bastırdı. Ancak ani gelişen atakta usta ayak Ertan farkı ikiye çıkardı. 39. dakikada durum 3-0 oldu. Maçın sonlarına doğru takım arkadaşından gelen güzel pası asiste dönüştüren Ertan kendisinin ve takımının dördüncü gölüne imza attı.
 
Son düdükle birlikte kıyasıya mücadele sona erdi ve oyuncular ödül töreninde madalyaları bir birine taktim etti. 
 
Biz bize yaşanan futbol keyfi hatıra fotoğraflarıyla sona erdi. 
 
 
 
 
 
 
 

Diğer Fotoğraflar