Denizli’de Şampiyon Vuvuzelam Gümüşten

Denizli’de Şampiyon Vuvuzelam Gümüşten
03.02.2020

QNB Finansbank 13. Bölgeler Arası Futbol Turnuvası Denizli Etabı, 1 Şubat 2020 Cumartesi günü Sporium Halı Saha Tesisleri’nde gerçekleşti.

Güneşli bir Denizli gününde gerçekleşen final maçında Ask Saha ile Vuvuzelam Gümüşten takımları karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk 15 dakikasında güzel oyununu attığı gollerle süsleyen Vuvuzelam Gümüşten 5-0 öne geçmesini bildi. Bu gollerin ardından oyunda dengeyi kuran Ask Saha ekibi maça ortak oldu ve farkı kapatma adına arka arkaya tam 4 gol buldu ve skoru 5-4'e getirdi. 

Bu skorun ardında rakip kalede bulduğu fırsatları cömerçe harcayan ve sayısız pozisyondan yararlanamayan takım Ask Saha ekibi oldu.

Maçta artık son bölümler oynanırken Vuvuzelam Gümüşten'in iki golüne, Ask Saha'da bir golle karşık verdi. Bu gollerin ardından Vuvuzelam Gümüşten mücadeleden 7-5'lik sonuçla ayrılıp Denizli şampiyonu olmayı başardı.

Son derece zevkli ve bir o kadar da heyecan içinde geçen karşılaşmada her iki takımın centilmence mücadelesi görülmeye değerdi. Maçın ardından şampiyon takım Vuvuzelam Gümüşten ekibi oyuncuları altın madalya ve kupa ile ödüllendirilirken, Ask Saha gümüş madalyanın sahibi oldu.

Diğer Fotoğraflar