Eğlence Dolu Günler...

Eğlence Dolu Günler...
08.07.2013

“Finansbank Outdoor Etkinlikleri” Haziran ve Temmuz aylarında Denizli, Konya ve Erzurum illerinde yoğun bir katılımcı grubuyla gerçekleşti.

22 Haziran Cumartesi günü Denizli Collossae Thermal Hotel'de başlayan ve 30 Haziran Pazar günü Konya Dedeman Otel'de devam eden outdoor etkinliklerimiz 7 Temmuz Pazar günü Erzurum Palan Otel Kızılay Misafir Evi'nin doğal güzellikleriyle dolu yemyeşil alanında gerçekleşen eğlence dolu bir günle son buldu.

Denizli'de İlk Heyecan
Ege'nin doğal güzelliklerle dolu şehri Denizli'de bu yıl ilk kez gerçekleşen outdoor etkinliğine tam 80 kişi katıldı. Eşsiz doğa harikası Pamukkale'de yer alan Collossae Thermal Hotel'in yemyeşil alanında birbirinden eğlenceli oyunlar gün boyu katılımcılara keyifli anlar yaşattı. Oyunlar arasında acıkan karınlar nefis barbekü ile doyurularak sımsıcak bir kaynaşma ortamı güzel anılarla tamamlanmış oldu.

Konya'da Keyifli Gün
Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Konya Outdoor Etkinliğinde ilgi geçen yıl olduğu gibi fazlaydı. Güç ve dayanıklılığa bağlı yarışmalar, teknik ve beceri gerektiren oyunlarla devam etti. Dedeman Otel'inin muhteşem çim alanında barbekünün leziz tatları ile dolan midelerin ardından, bazı katılımcılarımız dinlenerek enerji depolarken bazı misafirlerimiz de çocukluk günlerindeki gibi sayısız oyunlara eşlik ederek günün keyfine vardı.

Rakım da Yüksek Eğlence de!
Erzurum Outdoor Etkinliği 3.125 rakımlı Palandöken Dağı'nın eteklerinde bulunun Kızılay Misafir Evi Alanı'nda yine her zaman olduğu gibi bol kahkaha, bol yarışma ve sporla dolu geçti. Bol oksijenli pırıl pırıl bir Pazar sabahında bu yıl üçüncüsü gerçekleşen etkinlik katılımcılarımıza yaptırılan ısınma egzersizleriyle başladı. Yetenek ve dayanıklılığımızın ön plana çıktığı oyunların ardından barbekü keyfi ve yemek sonrasında nostaljik oyun tele kutu ile devam etti. Kazanılan hediyeler, çekilen hatıra fotoğraflarıyla birlikte stresten uzak, yüzlerde tebessüm ile evlerin yolu tutuldu.

Diğer Fotoğraflar