Erzurum’da Gülen "Call-Security"

Erzurum’da Gülen "Call-Security"
16.03.2015

11 takımın yer aldığı turnuvada buz gibi hava futbol şöleniyle ısındı. Birbirinden zorlu müsabakaların oynandığı turnuvanın final maçında FinanStar ve Call-Security karşılaştı. 1-1 biten maçta kazananı penaltılar belirledi (4-5). Üçüncülük maçını -25 ekibini son 10 dakikada bulduğu gollerle 6-3 yenen AUX 12 aldı.

İstanbul'dan sonra en çok katılımın gerçekleştiği Erzurum'da ilk düdük 7 Mart 2015 Cumartesi günü çaldı. İlk hafta maçlarından sonra şampiyonluğun en büyük adayı dört takım -25, Call-Security, FinanStar ve AUX 12 yarı finale yükseldi.

 
Yarı final maçları da final havasında geçti. 14 Mart Cumartesi günü ilk olarak FinanStar ile -25 sahaya çıktı. Maçın skorunu ilk yarıda atılan goller belirledi ve FinanStar 3-2'lik galibiyetle final biletini alan ilk takım oldu.
 
İkinci maçta AUX 12 ve Call-Security arasındaki mücadelede tek gol sesi çıktı. Vedat Yıldız takımını finale taşıyan isimdi.
 
15 Mart Pazar günü oynanan üçüncülük maçında bronz madalyanın sahibi 6-3'lük skorla Aux 12 oldu.
 
Sıra merakla beklenen final maçına gelmişti. FinanStar maça atak başlarken oyunda dengeyi bulan Call-Security ilk yarının son dakikasında Serkan Sağıroğlu ile 1-0 öne geçti. İkinci yarının başlamasıyla birlikte FinanStar ataklarını sıklaştırdı. Call-Security kontra ataklarda istediği pozisyonları buldu ancak farkı açamadı.
 
Maçın adamı Batuhan Alan savunmada müthiş oynarken, bir çok gol pozisyonunda kurtarışlarıyla yıldızlaşan Mahmut Urkanus, maçın bitimine iki dakika kala FinanStar atağında kaptan Yunus Emre Yücal'ın vuruşuna engel olamadı ve durum 1-1 oldu. 
 
Müthiş maçta son düdük geldi ve penaltı atışlarına geçildi. Turnuvanın usta golcülerinden Emre Karaman (FinanStar) ikinci penaltıdan yararlanamayınca Call-Security avantaj yakaladı. Son penaltı atışında Batuhan topu filelere gönderdi ve şampiyonu ilan etti..
 
Ödül töreninde takımlar madalyalarını Bölüm Müdürü Okan Cenk'in elinden aldı. Turnuvaya katılan, arkadaşlarını yalnız bırakmayan tüm Erzurum çalışanlarına teşekkür ederiz. 
 

Diğer Fotoğraflar