F.C Ankara Bölge Unvanını Korudu

F.C Ankara Bölge Unvanını Korudu
17.02.2014

Finansbank 7. Bölgeler Arası Futbol Turnuvası nın Ankara ayağında şampiyon değişmedi. Kupa FC Ankara Bölge takımına gitti.

15 Şubat Cumartesi günü Tuana Halı Sahası'nda bir araya gelen Ankaragücü - FC Ankara Bölge ve Bestern Union - Kurumsal Finansçı takımları final biletini almak için karşılaştı.

 
FC Ankara Bölge 4-1'lik skorla finale çıkan ilk takım oldu. Kurumsal Finansçı son saniye golüyle maçı penaltılara taşımayı başardı ancak penaltı atışlarında daha başarılı olan Bestern Union (5-4) finale çıkmayı başardı.
 
Pazar günü Şubat ayına rağmen güneşli bir havada başlayan final maçında ilk yarı 2-1 FC Ankara Bölge üstünlüğüyle sona erdi. 
 
İkinci yarıda Fatih Ünal'la fark ikiye çıksa da 34. dakikada Selçuk Gürer'in ayağından gelen golle durum 3-2 oldu. Bu golün ardından beraberliği sağlamak için yüklenen Bestern Union takımı FC Ankara Bölge savunmasını aşamazken kalesinde üst üste tehlikeler yaşadı. FC Ankara Bölge'nin usta ayakları yakaladığı fırsatları çok iyi değerlendirdi ve farkı giderek açtı. Maçı 11-3 kazanan FC Ankara Bölge ekibi hem kupaya uzandı hem de İstanbul biletini aldı.
 
Bu sonuçlarla ikinci Bestern Union takımı ourken bronz madalyanın sahibi Kurumsal Finansçı oldu (Kurumsal Finansçı (h) 5 - 0 Ankaragücü).
 
Final maçının ardından yapılan ödül töreninde takımlar madalyalarını ve kupasını Ankara Bölge Müdürü Sadi Şencan'ın elinden aldı.
 
Turnuva hatıra fotoğraflarıyla sona erdi...
 
 
 
 
 
FC Ankara Bölge: Metin Pir (K), Serkan Sapmaz, Hakan Çakır, Mustafa Ayan, Hasan Topraklı, Fatih Ünal, Doğan Ali Ünsal, Kadir Serkan Eren, Muzaffer Çiğdem, Erdal Erdeğer, Murat Özdemir, Emre Bayram
 
Bestern Union: Haluk Baran (K), Sedat Ünlü, Gürsel Özdemir, Atilla Çınar, Yusuf Ulusoy, Koray Aktaş, Selçuk Gürer, Kürşat Özok, Mehmet Gevrek, Burhan Aslan, Behçet Şenel, Özgür Ünsal
 
Kurumsal Finansçı: Umut İnan (K), Ahmet Karakaş, Doruk Yeşil, Emre Sarıkurt, Erdal Aydın, Ferhat Yılmaz, Kadir Şahin, Mehmet Kılıç, Nurettin Şenoğlu, Sencer Sever, Serbülent Doğan
 

Diğer Fotoğraflar