File’de Kupa "Power Of The İman"ın

File’de Kupa "Power Of The İman"ın
04.11.2019

Garanti BBVA Gaziantep Voleybol Turnuvası şampiyonu final müsabakasında kuvvetli rakibi BumbleBees’i yenen Power of the İman oldu. Bronz madalya üçüncülük maçını kazanan Filenin Şahinleri’ne giderken, Benusen turnuvayı dördüncü olarak tamamladı.

2-3 Kasım tarihlerinde Gaziantep Kamil Ocak Spor Salonu'nda gerçekleştirilen turnuvada birbirinden kuvvetli 7 takım yer aldı.

2 Kasım tarihinde gerçekleştirilen çeyrek final maçlarının ardından Power Of The İman, Filenin Şahinleri, Benusen ve BumbleBees takımları bir üst tura yükseldi.

Yarı finalin ilk maçında iki Gaziantep ekibi Power Of The İman ve Filenin Şahinleri karşı karşıya geldi. Sahadan 2-0 üstünlükle ayrılan Power Of The İman finale adını yazdıran ilk ekip oldu. Bir diğer yarı final müsabakasında ise Diyarbakır temsilcisi Benusen ile Batman ekibi BumbleBees karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen setlerin ardından BumbleBees 2-0'la finale yükselmeyi başardı.

Günün ilk madalya müsabakasında Filenin Şahinleri ve Benusen takımları sahada yerlerini aldılar. Setler sonunda rakibine üstünlük sağlayan Filenin Şahinleri günü bronz madalya ile tamamlamayı başardı.

Merakla beklenen final müsabakası ise büyük çekişmeye sahne oldu. Gaziantep temsilcisi Power Of The İman ile Batman ekibi BumbleBees'in karşı karşıya geldiği maçta gülen taraf 2-0'la Power Of The İman oldu.

Turnuva boyunca gösterdiği iyi performansla takımının kupaya uzanmasına yardımcı olan Burak Sarraç turnuvanın en değerli oyuncusu seçilirken, eğlenceli geçen turnuva gerçekleştirilen madalya töreni ile son buldu.

Diğer Fotoğraflar