Gaziantep ve Erzurum’da Çayır Çimen Keyfi

Gaziantep ve Erzurum’da Çayır Çimen Keyfi
24.06.2014

“Finansbank Outdoor Etkinlikleri” 21 Haziran Cumartesi günü Gaziantep, 22 Haziran Pazar günü Erzurum illerinde yoğun bir katılımcı grubuyla gerçekleşti.

21 Haziran Cumartesi günü Gazinantep Burç Park 'ta başlayan ve 22 Haziran Pazar günü Erzurum Palan Otel Kızılay Misafir Evi'nin doğal güzellikleriyle dolu yemyeşil alanında devam eden Outdoor etkinliğimiz eğlence dolu bir günle son buldu.

Gaziantep'te İlk Heyecan

Tarihi yerleri, doğal güzellikleri ve enfes lezzetleriyle ülkemizin en güzel şehirlerinden biri olan Gaziantep'te çalışan Finansbanklılar bu yıl ilk defa gerçekleştirilen Outdoor Etkinliği'nde bir araya geldiler. Gün boyu çeşitli oyunlarla eğlenen, yarışmalarda yeteneklerini ortaya koyan Finansbanklılar bazen de kahkahalara boğuldular. Keyifli saatlerin yaşandığı, lezzetli barbekü partisiyle midelerin bayram ettiği bu eğlenceli etkinlikte Gaziantep çalışanları tanışma ve kaynaşma fırsatı yakaladılar.

Erzurum'da Eğlence Dolu Gün

Erzurum Outdoor Etkinliği Palandöken Dağı'nın eteklerinde bulunun Kızılay Misafir Evi Alanı'nda yine her zaman olduğu gibi bol kahkaha, bol yarışma ve sporla dolu geçti. Bol oksijenli pırıl pırıl bir Pazar sabahında bu yıl dördüncüsü gerçekleşen etkinlik katılımcılarımıza yaptırılan yumurta taşıma oyunu ile başladı. Yetenek ve dayanıklılığımızın ön plana çıktığı oyunların ardından barbekü keyfi ve yemek sonrasında nostaljik oyun Tele Kutu ile devam etti. Kazanılan hediyeler, çekilen hatıra fotoğraflarıyla birlikte stresten uzak, yüzlerde tebessüm ile evlerin yolu tutuldu.

 

Teşekkürler Gaziantep ve Erzurum

Tüm Gaziantep ve Erzurum çalışanlarımıza öncelikle %100 katılım gösterdikleri, ardından etkinliklerimizin bu denli eğlenceli geçmesi için her oyunda ve her yarışmada pozitif enerjileriyle yer aldıkları için teşekkürler...

Diğer Fotoğraflar