İlkbahar Koşularımız Sona Erdi

İlkbahar Koşularımız Sona Erdi
08.06.2016

Finansçılar Koşuyor etkinliklerinin 2016 ilkbahar dönemi, Belgrad ve Caddebostan da gerçekleştirilen aktivitelerle sona erdi.

 
Finansçılar Koşuyor etkinliklerinin ilk etabı 14 Mayıs'ta Belgrad parkuruyla başladı.
Saat 08:30'da start alan Finansçılar, 6.5 km'lik parkuru deneyimli antrenörler eşliğinde tamamladıktan sonra egzersiz hareketlerine geçtiler. Güne sağlıklı bir başlangıç yapılmasının ardından taze sıkılmış meyve suyu ve diyet sandviçler hakedilmişti artık.
 
İkinci koşu günündeki adresimiz Caddebostan sahiliydi. Bir önceki parkurdan 1.5 km daha uzun olmasına rağmen Finansçılar üstün performanslarıyla parkuru iyi bir sürede tamamladılar. Kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarının ardından kahvaltıyla gün son buldu.
 
Tecrübeli eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilen etkinliklerde grup çalışması, sportif performans, egzersiz hareketleri ve beslenme alanlarında farklı birer deneyim yaşayan katılımcılar, yapılan aktivitelerin yanı sıra beslenme ve spor alanında merak ettikleri bilgilere profesyonel eğitmenler aracılığıyla ulaştılar.
 
2014 yılından beri devam etmekte olan koşu etkinliklerimiz, çalışanlarımızı sağlıklı yaşam bilinciyle motive ederek doğa ile buluşturmaya devam ediyor.
 
Finansçılar Koşuyor etkinliklerimiz eylül ayında sonbahar etabıyla devam edecek...



Diğer Fotoğraflar