İstanbul’da Şampiyon "Snakes"

İstanbul’da Şampiyon "Snakes"
24.02.2020

QNB Finansbank 13. Bölgeler Arası Futbol Turnuvası İstanbul Etabı Şampiyonu finalde güçlü rakibi Security34’ü mağlup eden Snakes takımı oldu. Geçtiğimiz senenin şampiyonu Goodfellas ise turnuvayı bronz madalya ile tamamladı.

QNB Finansbank 13. Bölgeler Arası Futbol Turnuvası'nın İstanbul etabı 25 Ocak - 23 Şubat 2020 tarihleri arasında Ataşehir Biral Spor Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Birbirinden güçlü 29 takımın katılımıyla gerçekleşen turnuvada izleyiciler birbirinden güzel golleri ve çekişmeli mücadeleleri seyretme şansı yakaladı.

Oynanan yarı final müsabakalarının ardından "Security34" ve "Snakes" takımları finale kalmaya hak kazandılar. İki kuvvetli takım adına yakışır final maçında kupayı kazanmak için ellerinden gelen tüm mücadeleyi gösterdiler.

Mücadeleye hızlı başlayan Snakes takımı, maçın henüz başında Olcay Şahin'in golü ile öne geçti (1-0). Yediği gol sonrası oyunu hemen dengeleyen Security34 takımı Adem Yeşilyüz ve Mert Arabul'un uzaktan şutları ile kaleyi yokladı. Maç boyunca defansif anlamda bütünlüğünü koruyan Snakes takımı kalesinde gole geçit vermedi. Organize ataklarla Security34 kalesine giden Snakes takımı dakika 18'de Olcay Şahin'in attığı ikinci gol sonrası durumu 2-0 yaptı. İlk yarının sonlarında Mustafa Güneş'in sert şutunu çizgi üstünde yaptığı son andaki kurtarışıyla kaleci Yunus Emre Akyazı maçın en kilit anında sahneye çıktı. İleri hücüm hattıyla etkili olan Snakes takımı Emircan Demir attığı arka arkaya gollerle takımını rahatlattı(4-0). Orta alanda tüm turnuva boyunca oyunun iki yönünü de başarılı oynayan Okyay Şahinoğlu ise performansını 37.dakikada attığı gol ile süsledi. Arka alanda Security34 defansının bıraktığı boşlukları iyi değerlendiren ve kontra atak fırsatlarını yakalayan Snakes takımı 42.dakikada Emircan Demir, 44.dakikada ise Servet Sezgin'in golleriyle durumu 7-0'a getirdi. 

Turnuvada Snakes takımının başarılı golcüsü Emircan Demir rakip fileleri tam 20 kez havalandırarak gol kralı olmayı başardı.

Turnuvada yaptığı centilmenlikle Enpara SK takımı Fair Play ödülüne layık görüldü.

Keyifli ve eğlenceli geçen turnuva sonunda başarılı sporcular ödüllerine kavuşurken, final günü çekilen hatıra pozları ile sona erdi.

Diğer Fotoğraflar