Koşular Sona Erdi

Koşular Sona Erdi
13.10.2014

Finansçılar Koşuyor etkinliklerinin sonbahar etabı 3 koşuyla sona erdi. Yoğun ilgiyle gerçekleştirilen koşularda tempo ilkbahar etabına oranla oldukça yüksekti.

 
Finansçılar Koşuyor etkinliklerinin ikinci etabı 7 Eylül'de Belgrad Parkuruyla başladı. İstanbul'un dört bir köşesinden gelerek Belgrad Ormanı'nda buluşan Finansçılar 6,5 km.'lik parkuru ortalama 45 dakikalık sürede koştular. Deneyimli antrenörlerin eşliğinde yapılan güç egzersizlerinin ardından hep birlikte yapılan kahvaltıyla gün sona erdi.
 
İkinci koşu gününde buluşma adresimiz Caddebostan'dı. 35 kişinin katıldığı çalışmada tempo arttı ve bu kez tam 8 km. yol katedildi. 
 
Koşularımız başladığı gibi Belgrad'da sona erdi. Kardiyovasküler kapasitesi her geçen gün artan Finansçılar parkuru bu kez ortalama 40 dakika gibi oldukça iyi bir sürede tamamladılar. İnterval koşuların da yapıldığı günün sonunda Finansçılar yorgun ama sıkı egzersiz yaptıları için mutluydular.
 
Bu sene ilk kez düzenlenen ve toplamda 9 koşudan oluşan Finansçılar Koşuyor etkinliğiyle Finansçılar aktif yaşam bilinçlerini arttırdılar. Egzersiz ve beslenmeyle ilgili bilgilerini tazelediler ve en önemlisi birlikte spor yapmanın keyfine vardılar...
 
Finansçılar koşmaya 2015 yılında da devam edecek... 
 
7 Eylül Belgrad
 
14 Eylül Caddebostan


20 Eylül Belgrad

 

Diğer Fotoğraflar