Sağlığa Koştuk!

Sağlığa Koştuk!
06.05.2014

19 Nisan’da Caddebostan’da başlayan ve Finansbank lıları altı farklı lokasyonda buluşturan Finansçılar Koşuyor etkinliğinin ilk etabı 4 Mayıs günü koşulan Yıldız Parkı parkuruyla sona erdi. 100’e yakın FinClub üyesinin iştirak ettiği koşularda yaklaşık 50 km. yol kat edildi. Koşulan her km. sağlığımıza sağlık, enerjimize enerji, gücümüze güç kattı...

 

 
Üç hafta boyunca sabahın erken saatlerinde yataklarından kalkan FinClub'lı koşu tutkunları İstanbul en güzel sahilleri ve ormanlarında bir araya geldiler.
 
Tecrübeli antrenörler eşliğinde yapılan bilinçli koşu ve egzersizlerle sağlık bulan Finansçılar her geçen hafta tempoyu arttırdılar. Bazen yağmur, bazen güneş, bazense rüzgar bizi zorladı ama durduramadı. Keyifli sohbetlerin yapıldığı sabah sporunun ardından koşucularımız kaybettikleri enerjileri lezzetli sandviçler ve bol c vitaminli sıkma portakal sularıyla geri kazandılar.  

 

 

Finansbank Genel Müdür Yardımcıları Erkin Aydın ve Levent Yörük koşulara katılarak çalışma arkadaşlarına liderlik yaptılar. Koray Bostancı ve Ebru Ersoy altı koşunun tamamında yer alarak en sportmen katılımcılar olurken, onları dört koşuda yer alan Ali Solmaz izledi.
 
Üç haftada gerçekleştirilen altı zevkli koşunun ardından Finansçılar Koşuyor etkinliğinin ilk etabı başladığı gibi keyifle sona erdi...

 

Koşular Eylül ayında ikinci etabıyla kaldığı yerden devam edecek...

Diğer Fotoğraflar