Şampiyon Samsunspor

Şampiyon Samsunspor
01.04.2013

Finansbank 6. Bölgeler Arası Futbol Turnuvası Samsun etabında şampiyonluğu “Gök Maviler” takımını normal süresi 3-3 biten maçta penaltı atışları sonunda 5-4 ile geçen “Samsunspor” kazandı.

 

Yağız Spor Tesisleri'nde 30 Mart Cumartesi günü gerçekleşen final maçında Gök Maviler ile Samsunspor takımları kupa için karşı karşıya geldi.

 

Maça hızlı başlayan Gök Maviler daha henüz 1. dakikada Ertan Serçeme ile 1-0 öne geçti. Bu golden yalnızca bir dakika sonra bu kez Samsunspor Burak Bayrak ile bulduğu golle skoru 1-1'e taşıdı. Karşılıklı gollerin ardından her iki takımda rakip kalede bir çok gol pozisyonuna girdiler. Bu pozisyonlardan birinde dakikalar 25'i gösterdiğinde Gök Maviler adına Emirhan Sesli takımını 2-1 öne geçiren golü kaydetti ve ilk yarıda bu sonuçla tamamlandı.

 

İkinci yarıda 31. dakikada Gök Maviler'de ilk golün sahibi Ertan Serçeme bir kez daha fileleri havalandırarak takımını 3-1 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra maçı bırakmayan Samsunspor 32'de Soner Çetintaş ve 48'de Burak Bayrak ile skoru 3-3'e taşırken normal sürede bu sonuçla tamamlandı. Artık gözler Samsun şampiyonunu belirleyecek penaltı atışına çevrilmişti. Kullanılan atışlar sonrasında rakibi Gök Maviler'i 5-4 ile yenen Samsunspor şampiyon oldu ve tüm bölge şampiyonlarının buluşacağı süper finalde Samsun'u temsil etme hakkı kazandı.

 

Ödül Töreni

Maçının ardından yapılan ödül töreninde kupa ve madalyalar sahiplerini buldu.

İkinci olarak gümüş madalya kazanan Gök Maviler'in madalyalarını Direkt Satış Yönetmeni Volkan Recep Üstün takarken, şampiyon Samsunspor kupa ve madalyalarını Çiftlik Şube Kobi Yönetmeni Özgür Uysal'ın elinden aldı.

Finansbank Samsun Futbol Turnuvası çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi…

 

Şampiyon Samsunspor: Batuhan Uygun (K), Erkan Zevkibol, Soner Çetintaş, Burak Bayrak, Ali Er, Anıl Çavuş, Sinan Aydın, Volkan Sağlam, Samet Ertekin, Yiğit Sevindi, Sinan Durak ve Volkan Recep Üstün.

 

Gök Maviler: Polat Serdar Durgun (K), Azmi Evren Boztepe, Ertan Serçeme, Selçuk Ünal, Öner Güner, Beytullah Kerim Muslu, Ali Erhan Yönel, Mert Oral, Emirhan Sesli, Ramazan Selçuk Dinç, Erhan Egebigi ve Serdar Gönenç.

Diğer Fotoğraflar