Şampiyon "Timsah 16"

Şampiyon "Timsah 16"
30.04.2010

Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen ‘Finansbank Bölgeler Arası Futbol Turnuvası Bursa Etabı’ 28 Mart 2010 Pazar günü, Şükrü Şankaya Futbol Tesisleri’nde oynanan final maçıyla sona erdi.

Saatler 17:30'u gösterirken yapılan santra vuruşuyla başlayan final müsabakası Engin Kırkağaç, Abdullah Okur, Yücel Gürkaş, Serdar Murat Şenlik, Murat Gür, M.Sezgin Çekiç, Özkan Kurtuluş, Dursun Ali Şahin, Serkan Koca ve Emre Tuncer'den oluşan 'B.B.Marmara' ekibiyle Tolga Aydın, Can Özkan, Hasan Kabadayı, Nedim Çalış, Sertaç Demiröz, Ercüment Alkış, Cengiz Sığnak, Yaşar Çankaya, Ali Belka, Eyüp Topyürek, Erol Aygüneş ve Osman Sert'ten oluşan 'Timsah 16' ekibini karşı karşıya getirdi.

Final maçının hemen öncesinde başlayan yağmur futbol oynamayı az da olsa zorlaştırsa da her iki ekip de maça mücadeleci başladı. İlk dakikalar karşılıklı ataklarla geçilirken, beşinci dakikada gelişen bir hücumda topla buluşan Yaşar Çankaya iyi bir vuruşla karşılaşmanın ve kendisinin ilk golünü atmayı başararak takımını 1 - 0 öne geçirdi. Golle birlikte ataklarını sıklaştıran Timsah 16 dokuzuncu dakikada bu kez Eyüp Topyürek'in golüyle farkı ikiye çıkardı ve karşılaşmanın ilk yarısı bu sonuçla sona ermiş oldu.

İkinci yarıya B.B.Marmara çok hızlı başladı. Baskısını rakip üzerinde hissettirirken birçok gol pozisyonu yakalayan ancak yakaladığı pozisyonları gole çevirmeyi başaramayan B.B.Marmara hiç beklemediği bir anda üçüncü golü kalesinde gördü. Golün adı yine Yaşar Çankaya'ydı. Kalesinde goller görse de mücadeleyi bırakmayan B.B.Marmara takımı yıldız oyuncusu Engin Kırkağaç ve takım kaptanı Murat Gür'ün attığı gollerde skoru bir anda 3 - 2 yapmayı başardı ve maç için umutlandı. Bir o kalede bir diğer kalede yaşanan ataklar maçın heyecanını zirveye taşırken her iki takım da enerjisinin tümünü sahaya yansıtıyordu. Karşılaşmanın sonuna yaklaşırken yine ustalığını kullanmayı başaran Yaşar Çankaya ardı ardına bulduğu iki golle gol sayısını dörde çıkarırken maçın skorunu tescil ediyordu (2 – 5).

'Finansbank Bölgelerarası Futbol Turnuvası Bursa Etabı' ödül töreninde finalist iki takım karşılıklı olarak madalyaları birbirlerine takdim ettiler. Ardından turnuvanın ikincisi B.B.Marmara takım kaptanı Murat Gür şampiyon takıma kupasını alkışlar eşliğinde sunarken kupa Bursa Bölgesini Altılı Final'de temsil edecek Timsah 16'lı oyuncuların ellerinde yükseliyordu…
'Finansbank Bölgelerarası Futbol Turnuvası Bursa Etabı'na katılarak renk katan tüm oyunculara teşekkürlerimizi sunuyoruz. Önümüzdeki yıl daha geniş bir katılımla yeniden görüşmek üzere…

Fotoğraf galerisi için lütfen tıklayınız…

Diğer Fotoğraflar