Şampiyonun adı değişmedi: FC Ankara Bölge

Şampiyonun adı değişmedi: FC Ankara Bölge
23.02.2015

Finansbank 8. Bölgeler arası Ankara Futbol Turnuvası nda kazanan önceki yıl da olduğu gibi FC Ankara Bölge oldu.

14 Şubat Cumartesi günü Tuana Halı Sahası'nda açılış maçında FC Diriliş- Ergezyan takımları kozlarını paylaştı. Maçta ilk yarı 25. dakikada Emre Sarıkurt'un attığı gol ile FC Diriliş'in 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarının henüz başında 33. dakikada Celal Güçlüoğlu'nun golü ile skorda eşitlik sağlandı (1-1). 44. dakikada Emre Sarıkurt takımının ve kendisinin ikinci golünü atarak skoru 2-1'e taşıdı. Hemen ardından iki dakika sonra 44. dakikada oyuna ikinci yarıda dahil olan Sabri Sertaç Karaduman attığı gol ile FC Diriliş takımı 3-1'lik skorla maçı kazanan taraf oldu.

 
15 Şubat Pazar günü maçlarında ise Scorpions- FC Ankara 1. Bölge takımları arasında oynanan mücadelede FC Ankara 1. Bölge 22-1'lik skorla maçı kazanan taraf oldu. FC Ankara 1. Bölge'de goller, Serkan Sapmaz (2), Gökhan Karakaş (6), Metin Pir (3), Ahmet Karakaş (1), Mustafa Ayan (3), Emrah Tokmaklar (1) ve Murat Özdemir (6), Scorpions'un golü ise Çağrı Kızıltaş tarafından atıldı ve Ankara 1.Bölge Finale çıkan ilk takım oldu. 
 
Günün diğer maçında ise FC Diriliş- Ankara Poyraz Takımları karşılaştı ve 7-1'lik net skorla FC Diriliş finalde Ankara 1.Bölgenin rakibi oldu. Maçta FC Dirilişin gollerini Hasan Yonca (2), İbrahim Ünlü (1), Sabri Sertaç Karaduman (2) ve Berat Kambur (2) kaydederken, Ankara Poyrazın tek gölünü Mustafa Yüksel attı. 
 
21 Şubat Cumartesi günü Kupa mücadelesi Ulusal hakemlerimizden Soner Maraş'ın yönettiği  FC Diriliş- Ankara 1.Bölge takımları arasında oynandı. İlk yarının 6. dakikasında Emrah Tokmaklar 'ın erken gelen golü ve sonrasında Gökhan Karakaş'ın golüyle FC Ankara 1.Bölge ilk yarıyı 2-0 üstün kapattı.  İkinci yarıya da 30.dakikada Emrah Tokmaklar' ın golü ile başlayan FC Ankara 1.Bölge'ye 37. dakikada Sabri Sertaç Karaduman' ın golü ile FC Diriliş skoru 3-1'e getirdiyse de son sözü 47. dakikada Gökhan Karakaş' ın golü Şampiyonu belirlemiş oldu ve kupa bu yılda da  FC Ankara 1.Bölge takımında kaldı. 
 
Ankara'da bronz madalya'yı Scorpions, gümüş madalya'yı Fc Diriliş alırken, Şampiyonluk kupası ve altın madalyayı Ankara 1.Bölge kazandı. Takımlarımız madalyalarını ve kupasını Ankara İl Hakem Kurulu Başkanı Celal Mutlu'nun elinden aldılar. Turnuvaya katılıp centilmence ve keyifli mücadele sergileyen tüm takım oyuncularımızı tebrik ediyoruz. 
 
 

Diğer Fotoğraflar