Son Şampiyon Really Madrid

Son Şampiyon Really Madrid
08.04.2013

Finansbank 6. Bölgelerarası Futbol Turnuvası nın son etabında REALFİNANS takımını finalde 5-1 yenmeyi başaran Really Madrid hem Erzurum Bölge şampiyonu oldu hem de İstanbul daki Süper Final için son bileti kaptı.

30-31 Mart ve 6-7 Nisan'da Erzurum Halı Saha Spor Tesisleri'nde gerçekleşen turnuva tam dokuz takımın katılımıyla gerçekleşti. İlk hafta eleme maçlarının oynandığı turnuvada Really Madrid, REALFİNANS, Çağrı Merkezi'nin Yıldızları ve ERZURUM ÇAĞRI MERKEZİ yarı finale kalmayı başardılar.

Yarı final maçları beklendiği gibi çekişmeli mücadelelere sahne oldu. Yarı finalin ilk maçında Çağrı Merkezi'nin Yıldızları ve REALFİNANS takımları karşı karşıya geldiler. İlk yarısı 1-1 sonuçlanan maçta ikinci yarı ataklarını arttıran REALFİNANS maçı 3-1 kazanarak finale kalmayı başaran ilk takım oldu. Günün ikinci yarı final maçında ise ERZURUM ÇAĞRI MERKEZİ ile Really Madrid takımları kozlarını paylaştılar. Karşılıklı güzel oyunun oynandığı maçta üstünlüğü sağlayan 4-1 ile Really Madrid oldu.

Merakla beklenen final maçında REALFİNANS ile Really Madrid takımları karşılaştılar. İlk yarıda iki takımda yaptığı iyi defansla rakiplerine çok fazla gol şansı tanımadı ve Really Madrid'in bir golü ile ilk yarı sonuçlandı. İkinci yarıda REALFİNANS beraberlik golünü bulmak için Really Madrid ise farkı arttırmak için ataklarını sıklaştırdı. Maçın sonunda hem kupanın sahibi hem de İstanbul'daki Süper Final'e katılmaya hak kazanan takım Really Madrid oldu (5-1).

Turnuva sonunda gerçekleşen ödül töreninde tüm takımlar madalyalarını ve şampiyon kupasını Erzurum Çağrı Merkezi Birim Yöneticisi Devrim Dileroğlu'nun elinden aldılar. Bu güzel turnuva çekilen hatıra fotoğrafları ile son bulmuş oldu.

Really Madrid: İsmail Pabuccu (K), Mustafa Berber, Ahmet Şenlik, Özkan Şen, Murat Karagöz, Ömer Köse, Fatih Murat Akın, Ahmed Kul, Salih Erzincanlı, Cengizhan Ertugay, Batuhan Alan.

Real Finans: Ercan Karagöz (K), Abdullah Yaşar, Fatih Tortumluoğlu, Onur Dede, Fatih Tokatlı, Yakup Samur, Yüksel Turgut, Bayram Alver, Muzaffer Kaya.

Çağrı Merkezi'nin Yıldızları: Okan Erdoğan (K), Caner Şimşek, Engin Aygar, Gökhan Çilligöl, Aykut Güler, Okan Demir, Zeynel Abidin Akdağ, Mehmet Zinnur Aysen, Sefa Kayhan, Mehmet Kaya, Selçuk Ardahanlı.

ERZURUM ÇAĞRI MERKEZİ: Üzeyir Emirtekin (K), Remzi Çatalca, Burak Aktuğ, Olgun Özdemir, Fatih Eken, Hikmet Çakmakçı, Mesut İlbay, Muhammed Karapınar, Ufuk Emre Engin, Hasan Emre Şamiloğlu, İsa Aydın.

 

FİNANSBANK ERZURUM FUTBOL TURNUVASI

Tarih

Saat

Maç

Maç No

30 Mart Cumartesi

10:30

yıkıcı tim

5

:

4

FORREST GUMP

1

Tarih

Saat

Maç

Maç No

31 Mart Pazar

10:00

İCE CTİY(BUZ KENTİ SPOR)

2

:

6

Çağrı Merkezi'nin Yıldızları

2

31 Mart Pazar

11:00

SIKI SIKI F.C.

3

:

3

REALFİNANS (8-7 P.)

3

31 Mart Pazar

12:00

EROMER F.C.

0

:

5

ERZURUM ÇAĞRI MERKEZİ (H)

4

31 Mart Pazar

13:00

Really Madrid

16

:

2

yıkıcı tim

5

Tarih

Saat

Maç

Maç No

6 Nisan Cumartesi

10:00

Çağrı Merkezi'nin Yıldızları

1

:

3

REALFİNANS

6

6 Nisan Cumartesi

11:00

ERZURUM ÇAĞRI MERKEZİ

1

:

4

Really Madrid

7

Tarih

Saat

Maç

Maç No

7 Nisan Pazar

10:00

(H) Çağrı Merkezi'nin Yıldızları

5

:

0

ERZURUM ÇAĞRI MERKEZİ

Üçüncülük

7 Nisan Pazar

11:00

REALFİNANS

1

:

5

Really Madrid

Final

 

Diğer Fotoğraflar