Süper Final’e İlk Bilet Ankara Karma Bölge’nin

Süper Final’e İlk Bilet Ankara Karma Bölge’nin
06.02.2017

Ankara da çekişmeli bir mücadeleye sahne olan final karşılaşmasında, Ankara Karma Bölge ikinci yarıda bulduğu gollerle kupaya uzanarak Süper Final biletinin sahibi oldu.

 


 

10. Bölgeler Arası Futbol Turnuvası Ankara etabı 4 takımın katılımıyla 4-5 Şubat tarihlerinde Tuana Halı Saha Tesislerinde gerçekleşti.

4 Şubat'ta oynanan turnuvanın ilk müsabakasında Haddini Bilbao, SSK Moskova karşısında iki kez geri düşmesine rağmen karşılaşmadan 5-2 galip ayrıldı ve adını finale yazdırdı. Ankara Karma Bölge ise Direkt Gücü karşısında 13-2'lik çarpıcı bir skor alarak kupanın diğer kulpunu yakaladı.

 

5 Şubat maçlarında SSK Moskova bronz madalyanın sahibi olurken final mücadelesinde ilk yarı kıran kırana geçti. Maça 1 kişi eksik bir kadroyla çıkan Haddini Bilbao başarılı savunma performansıyla ilk devrede alkış topladı. İkinci yarıda Ankara Karma Bölge ilk yarıdaki hatalarını tekrarlamadı ve üst üste goller bularak karşılaşma sonunda 8-1'lik sonuçla  Ankara etabının şampiyonu oldu. Final müsabakasının öne çıkan isimleri ise Ankara Karma Bölge'nin 5 golüne imzasını atan kaptan Murat Özdemir ve ilk yarıdaki başarılı performansıyla dikkat çeken Haddini Bilbao kalecisi Mustafa Türker oldu.

QNB FİNANSBANK ANKARA FUTBOL TURNUVASI PROGRAMI

Saat

Saha

4 Şubat Cumartesi

Maç No

14.00

1

SSK MOSKOVA

2

:

5

HADDİNİ BİLBAO

1

15.00

1

ANKARA KARMA BÖLGE

13

:

2

DİREKT GÜCÜ

2

Saat

Saha

5 Şubat Pazar

Maç No

14.00

1

 SSK MOSKOVA

5

:

0

DİREKT GÜCÜ

3'lük

15.00

1

ANKARA KARMA BÖLGE

8

:

1

HADDİNİ BİLBAO

Final

 

   

 


 

Diğer Fotoğraflar