Survivorda Kazanan MOR takım

Survivorda Kazanan MOR takım
03.06.2024

QNB Finansbank Survivor etkinliği 2 Haziran Pazar günü gerçekleştirildi. 80 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen organizasyon büyük bir çekişmeye sahne oldu. Keyifli etkinliğin sonunda gülen taraf MOR ekip oldu.

Sabahleyin İstanbul'un üç ayrı noktasından hareket eden Finansçılar Survivor parkurunda buluştular. Keyifli bir kahvaltının ardından oyunlar başladı. Sıcak havaya rağmen oyunlarda müthiş çekişme vardı. 4 zorlu oyunun sonunda barbekü arası verildi. Yemeğin ardından Türk kahveleri afiyetle yudumlandı ve oyunlar yeniden başladı. Keyifli geçen gün dondurma partisi ile son buldu...

Mor takım Şampiyon
Finansçılar bankacılık sektöründeki başarısını Survivor parkurlarında da gösterdi. 8 takımın yarıştığı organizasyonda Siyah, Yeşil ve Mor takımlar eşit puanla parkuru tamamladı. Ardından nefesleri kesen eşitlik bozma oyunu oynandı. 57 saniye gibi olağanüstü bir sürede parkuru tamamlamayı başaran Mor takım şampiyonluğa ulaştı. Yeşil takım 95 saniyelik performansıyla ikinci olurken, iki kez şampiyonluk sayısını kaçıran Siyah takım 116 saniye ile üçüncü olarak parkurdan ayrıldı. "Zekeriya Bildik" En Başarılı Erkek Oyuncu seçilirken "Zeynep Nur Coşkun" ise En Başarılı Kadın Oyuncu" ödülünün sahibi oldu.

Tüm katılmcılarımıza etkinliğe kattıkları renk için teşekkür ediyoruz. Kazanan Mor takımı kutluyoruz...

Diğer Fotoğraflar